Annons
Annons

Enköpings Ridklubb kniper Etapp 2

Etapp två av ridsportklassikern Ridborgarmärket är avgjord och segrade gjorde Enköpings Ridklubb. Men än är det inte avgjort och det finns fortfarande fina priser att kämpa för.

- Vi kommer köra på hårt under hösten och går för finalen, det är självklart, säger Hanna Ankner-Rosen som är lagledare för etappsegrarna.

Hanna och gänget valde medvetet att ta det lite lugnt under första etappen.
- Det var vår strategi. Vi hade inte riktigt kommit igång och i början är konkurrensen hårdare. Det är lättare att få till många i början. Vi passade på i samband med andra aktiviteter på klubben och så arrangerade vi familjedagar när syskon och föräldrar kunde komma och ta ridborgarmärket, säger Hanna.

Etapp 3

Enköpings Ridklubb får nu välja pris från Ydre-grinden och har valt ett Koppelräck med vattenmatta. Nytt för i år är att vinnarna av varje etapp samt finalen får välja mellan hopp-, fälttävlan- och dressyrpriser.

Nu börjar kampen om tredje etappen och därefter väntar den stora finalen i slutet av oktober. Om du och din förening vill vara med och tävla så finns all information om hur du går till väga HÄR.

Enköpings ridklubbs ordförande Johan Riesten tar ridborgarmärket.

Enköpings ridklubbs ordförande Johan Riesten när han tar ridborgarmärket.

Publicerad:

Aktuellt