Annons
Annons

Radiosportens Parasportpris till Kramfors Ridklubb

Kramfors Ridklubb vinner Radiosportens Parasportpris för sin fantastiska verksamhet där alla är välkomna på sina villkor.

Foto: Radiosporten

Kramfors Ridklubb kammar hem Radiosportens Parasportpris för sin fantastiska verksamhet, där alla är välkomna på sina villkor.

-Det är så otroligt roligt och en väldigt speciell dag, säger Sara Nilsson, stolt ridlärare hos Kramfors Ridklubb.
Motiveringen lyder: För en inkluderande paraverksamhet där allt är möjligt. För en helhjärtad satsning som växer för varje år. En klubb där alla sluter upp och sprider hästkrafter där de behövs som mest.Lyssna på Radiosportens reportage här Länk till annan webbplats.

Radiosportens parasportpris tilldelas en person eller förening som med sitt driv, vilja och mod inspirerar andra att våga drömma. Som visar på idrottens betydelse både för individen och samhället.

– Vi på Radiosporten är otroligt stolta över Parasportpriset och Kramfors Ridklubb känns verkligen som en mycket värdig pristagare som passar in på vart och ett av kriterierna, säger redaktionschef Tobias Rosvall på Radiosportens hemsida.

Det var för cirka tre veckor sedan som Radiosporten besökte Kramfors Ridklubb för att att göra ett reportage.
- Dom lurade oss verkligen, säger Sara och skrattar.
- De var här jättelänge och avslutade med att berätta om priset och att vi var nominerade. Helt fantastiskt och vi är så himla stolta allehopa, säger Sara Nilsson.

Priset delas ut på Parasportgalan i Göteborg fredagen den 3 maj.

På Ryttargalan förra året fick Kramfors RK ta emot Patrik Kittels pris Årets kämpar.
- Vi märker att många känner till oss nu, även personer utanför sporten. Och det är ju bland det bästa betyg vi kan få.

Läs mer om Kramfors Ridklubbs fina verksamhet.

Publicerad:

Aktuellt