Annons
Annons

Mindre skada på H&M Indiana

Foto: Svenska Ridsportförbundet/Mattias Bjurling

Malin Baryard Johnssons topphäst H&M Indiana är struken från Superfinalen under Global Champions Tour i Prag kommande helg. Indiana fick ett mindre sår på benet när hon var i hagen och behöver vila från tävling.

- Jag är självklart väldigt ledsen. Vi har haft ett fantastiskt år och jag såg verkligen fram emot att starta i Super Grand Prix:en i Prag. Förhoppningsvis kan vi komma dit nästa år istället, säger Malin Baryard Johnsson.

Till nästa veckas Sweden International Horse Show i Friends Arena kommer Malin som planerat med hästarna Harley Davidson (äg: Beatrice Ekberg) och Diamantino (äg: Stuteri Arch).

I Prag startar fem svenska ryttare: Henrik von Eckermann, Peder Fredricson, Evelina Tovek, Angelica Augustsson Zanotelli och Linda Heed. Henrik är kvalad till Super Grand Prix, de övriga rider lagtävlingen Super Cup.

Publicerad:

Aktuellt