Annons
Annons

Så här gjorde vi

Josefine Ander, Årets Hästskötare 2018.

Foto: Test Testsson

Det pågår många bra, roliga och utvecklande aktiviteter i våra föreningar. Här samlar vi exempel på hur andra gör, för att ge tips och idéer till hur fler kan utveckla föreningens medlemmar och verksamhet.

Klubbens namn blev bästa värdegrunden (2021-01-08)
Ge mig ett L, ett U, ett R, B och O! Vad blir det? Jo, Likabehandling, Utbildning/Utveckling, Respekt, Bra förebilder och Omtanke = Lurbo Ridklubb. Klubben har valt att kalla sin värdegrund Lurbo Fairness.

Rakare linjer för klubbstyrelsen (2020-10-30)
Äntligen! Styrelsen för Bodens Ridklubb blev glad när strategin för Ridsport 2025 presenterades på den föreningskonferens som distriktet Norrbotten håller varje höst. Här kom ramar och riktlinjer att ta avstamp ifrån i arbetet för föreningen.

Hästskola stärker både elever och hästar (2020-10-07)
Hästen är levande individ som ska tas om hand på bästa sätt, varje ryttares kompis. För att sprida de här kunskaperna bland ridskolans elever har Bollnäs Ridsällskap ökat på terminen med avsutten fördjupning och ett klubbmästerskap i teori.

Arboga Ryttarsällskap tar vara på det ideella enagemanget (2020-09-18)
Varje förening behöver ha medlemmar som gillar att jobba när det är tävling, vill stå i kafeterian eller hugga in och måla och spika. Dels för att få aktiviteter genomförda, men ännu mer för att bygga tillhörighet och gemenskap i föreningen. Arboga Ryttarsällskap har startat grupper med olika inriktning så att man kan välja efter sitt intresse.

Publicerad: