Annons
Annons

Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana plockade placeringar i Miami

Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana trivdes i Miamis sol.

Foto: Arkiv

Det blev flera framskjutna placeringar när Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana tog sig an Longines Global Champions Tour på Miami Beach.

I fredagens 160-hoppning tillika laghoppning i Global Champions League red Malin Baryard Johnsson hem en andraplats individuellt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och en tredjeplats med laget Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

I lördagens Grand Prix-klass, GCT, var Malin och Indiana på väg mot seger som sista startande i omhoppningen. Men näst sista hindret föll och ekipaget fick nöja sig med en femteplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Totalt ligger Malin på en tionde plats på GCT-rankingen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. när två deltävlingar har ridits.

Länk till sändningar på GC TV Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

FÖRHANDSINFO

Årets andra Grand Prix på Longines Global Champions Tour står för dörren. Malin och ”Indie” är redo att ta upp kampen med en lång rad formstarka ryttare vid de femstjärniga tävlingarna på andra sidan Atlanten.

Den svenska drottningduon har radat upp framgångar på Global Champions Tour. Segrar och pallplatser har duggat tätt i både den individuella serien GCT och lagserien GCL. Kommande helg väntar ny chans när det är dags för den traditionella och spektakulära tävlingshelgen på Miami Beach.

Tidsprogram och webb-TV

GCL rids med start 19:05, svensk tid, fredagen 5 april.
GCT Grand Prix rids 19:30, svensk tid, lördag 6 april.

Startlistor och resultat Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Länk till sändningar på GC TV Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

2023 slutade Malin Baryard Johnsson sjua på touren totalt efter bland annat andraplatser i GCT Mexiko och GCT Riyadh.

Tufft motstånd väntar i Miami; bland andra tyske Christian Kukuk som nyligen vann 5* GP i Wellington, Julien Anquetin som vann GP Saut Hèrmes samt tvåan på världsrankingen Ben Maher.

Vinnaren i GCT GP Miami är direktkvalad till Super-GP vid säsongsfinalen i Riyadh 20-23 november. Den får också 40 poäng på tourens totalställning samt drygt en miljon kronor i prispengar.

Aktuell ställning GCT Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Regler GCT Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:

Aktuellt