Annons
Annons

Förbundsstyrelsens sjunde möte

På det senaste förbundsstyrelsemötet, det sjunde i ordningen, stod flera viktiga frågor på agendan. Vår internationella påverkansstrategi och viktiga dialoger med distrikten var några huvudteman.

När förbundsstyrelsen sågs i Stockholm den 13 juni har det hunnit gå nästan exakt ett år sedan deras premiärmöte Länk till annan webbplats.. På det sjunde ordinarie mötet diskuterades bland annat basutbudet och arbetsfördelningen mellan vår centrala organisation och distrikten där målet är att erbjuda samma service för alla föreningar runt om i landet. Samma fråga stod i centrum även den 12 juni då förbundsstyrelsen och distriktsordföranden samlades i Stockholm.

  • Mycket har åstadkommits under året och mer är på gång. Det engagemang som finns för svensk ridsport är fantastiskt att uppleva live när vi ses allihop och det är verkligen en styrka hos vår organisation att ha en närvaro från norr till söder, säger Sandra Ruuda, Svenska Ridsportförbundets ordförande.
DO och FS juni 2024. Foto: Sandra Wiklund.

Förbundsstyrelsen och ordföranden i våra ridsportdistrikt har möten varje kvartal där de diskuterar viktiga frågor och tillsammans utvecklar svensk ridsport. Den 12 juni träffades alla fysiskt i Stockholm. Foto: Svenska Ridsportförbundet.

Under förbundsstyrelsemötet fastställdes även Svenska Ridsportförbundets internationella strategi för åren 2024-2028. Vidare så beslutades att nominera flera svenskar till internationella förbundet FEI:s kommittéer för åren 2025-2029. Annika Borg som kandidat till FEI:s Körkommitté, Margareta Rödén som kandidat till FEI:s Medical Committee samt Anna Lindqvist som kandidat till FEI:s hoppkommitté.

Läs om förbundsstyrelsens tidigare möten via länkarna nedan:

Publicerad:

Aktuellt