Annons
Annons

Ansök till C-truppen i ponnydressyr

Kim C Lundin

Svenska Ridsportförbundet söker nya, unga dressyrtalanger födda 2009-2012, med förutsättning att i framtiden tävla internationellt och ingå i Sveriges dressyrlandslag för ponny.

Tidigare års mönstringssystem ersätts av ett nytt ansökningssystem. Ryttare som är intresserade av att ingå i C-trupp för ponny skickar in en intresseanmälan till landslagsledningen. Ansökan följs sedan upp i samband med landslagsledningens observation vid 2024 års obs-tävlingar.

Kriterier för anmälan

För att bli antagen i C-truppen ska du vara född 2009-2012 och ha målsättningen att tävla internationellt med sikte på mästerskap och ingå i landslagstrupperna under 2024-2025.

Du ska ha tävlat FEI-lagtävlan och/eller FEI-mästerskapsprogram på 3* tävling med goda resultat.

Ryttare födda 2008 (15 år) kan enbart komma in i trupp via resultat på 3* tävling i FEI lagtävlan och/eller FEI mästerskapsprogram, OBS-tävlingarna prioriteras.

Ryttare som redan ingår i en av trupperna kan ha möjlighet att mönstra med en ny ponny på en förbundsträning efter speciell inbjudan av landslagsledningen.

Så ansöker du

Ryttare som är intresserade och uppnår kriterier skickar en intresseanmälan till landslagsledare Anette Svanberg via e-post: anettesvanberg82@gmail.com.

Din ansökan innehåller en kortfattad beskrivning av ekipaget, träningsupplägg, tidigare resultat och målsättning. Skicka en länk till dina resultat.

Din ansökan ska vara inne senast en månad innan respektive OBS-tävling. Uttagningen sker efter den första och/eller den andra OBS-tävlingen 2024 där landslagsledare observerar de ekipage som har ansökt. Ryttare som har ansökt ska alltså vara beredda på att tävla den första och/eller den andra OBS-tävlingen 2024 (Grevagården 3-4 februari och Åstorp 30-31 mars 2024).

Children & Junior dressyr

Inbjudan till mönstring här Länk till annan webbplats.

U25 & Young Rider dressyr

Mönstring sker i samband med OBS-tävlingar 2024, vid frågor kontakta
Tina Due-Boje: tina.dueboje@gmail.com 070-526 03 04

Länk till landslagskriterier för ungdomsdressyren

Publicerad:

Aktuellt