Aktuellt

häst

Hästar gillar rörelse, en trygg flock och kloka rutiner. Som ryttare rustar du dig bäst med massor av hästkunskap.

häst

Utvecklas som ryttare, tränare, ridlärare och förening. På nya Utbildningsportalen har vi samlat kunskap och utbildningar i hästväg!

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Annons

häst
häst
häst

Verksamhetskalender

Samarbetspartner

Annons

Nyheter från föreningar

Nyheter SvRF

RF -SISU Östergötland

 • Nu kan föreningar söka elstöd
  31 maj 2023 10:18 Mellan 30 maj och 25 september 2023 kan föreningar i el-område 3 och 4 söka elstöd. Ni söker stödet hos Skatteverket via e-tjänsten på ”mina sidor”. Er ansökan kräver ett förberedande arbete. Här hittar ni information om vad som är viktigt att tänka på innan ni söker elstöd.
 • Tack Björn och välkommen Karl-Erik
  30 maj 2023 13:20 Ny ordförande, lång debatt om trygg idrott och tre nya medlemmar. Men också beslut kring strategiska och intressepolitiska frågor gällande ekonomiska anslag till idrotten, utvecklat stöd för utökad samverkan till elitidrott2030 och att man nu går från ord till handling i hållbarhetsarbetet.
 • Riksidrottsmötet - en del av något större
  23 maj 2023 10:54 Den 26-28 maj genomförs Riksidrottsmötet, idrottsrörelsens högsta beslutande organ. Mötet hålls vartannat år och den här gången sker det i Uppsala, på Uppsala Konsert & Kongress. På plats finns representanter från RF och SISU:s medlemsförbund för att diskutera och fatta beslut om viktiga frågor för idrotten och idrottsrörelsens utveckling.
 • Nya regler för LOK-stöd för att nå fler
  15 maj 2023 10:36 I takt med att idrottsrörelsen utvecklas och arbetet med Strategi 2025 pågår så utvecklas även idrottens stödfunktioner. De nya reglerna för LOK-stödet skapar större flexibilitet för föreningar att bedriva verksamhet, vilket bidrar till målet att fler barn och unga engageras och stannar kvar.
 • Utveckla er idrottsförening med hjälp av projektstöd
  3 maj 2023 13:10 Så många som möjligt, så länge som möjligt i en så bra verksamhet som möjligt – det är målet med idrottsrörelsens gemensamma förändringsarbete: Strategi 2025. Sedan några år tillbaka finns projektstöd att söka i syfte att uppnå just detta. Projektstöden kan sökas av idrottsföreningar som har någon av följande målgrupper i sin förening: barn- och ungdomar (7-25 år), personer med funktionsnedsättning samt äldre (65+).
 • Förverkliga era föreningsdrömmar
  26 apr 2023 11:46 Den 4 maj arrangeras en minimässa för landsbygdsföreningar i hela länet. Här kan du träffa olika aktörer som kan bidra till att just din förening skulle kunna genomföra era drömmar och utvecklingsprojekt.