Aktuellt

häst

Hästar gillar rörelse, en trygg flock och kloka rutiner. Som ryttare rustar du dig bäst med massor av hästkunskap.

häst

Bra rutiner baserade på hästens behov är grunden för att hästen ska bli trygg, säker och kunna prestera på rätt sätt. "Säker med häst" ska vara ett stöd för alla som hanterar eller kommer i kontakt med hästar och stallmiljöer.

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Verksamhetskalender

häst

Hästens välfärd ska alltid sättas främst i allt vi gör inom vår sport. Kunskapen om god, säker och hållbar hästhållning ska genomsyra ridsporten.

häst

Utbildning för dig som vill börja tävla

häst

Projektstöd för föreningar

Medlemserbjudande

reklambanner

Nyheter SvRF

RF -SISU Gotland

 • Rörelse en timme om dagen på Wisbygymnasiet
  26 maj 2023 17:09 Projektet Hållbar Hälsa vill få ungdomar på Wisbygymnasiet att röra sig en timme om dagen genom att, tillsammans med Gotlands idrottsföreningar, erbjuda roliga aktiviteter på skolan som uppmuntrar till rörelseglädje och främjar elevernas fysiska och psykiska hälsa.
 • Nytt projekt om våldsprevention
  23 maj 2023 15:26 RF-SISU Gotland har anställt Nina Rung och Peter Rung som projektledare för Södra Gotland samverkar. Projektet finansieras av medel från Jämställdhetsmyndigheten och har som mål att skapa samverkan kring våldspreventivt arbete. Ett viktigt projekt där vi ser möjligheten att använda idrottens kraft till att göra skillnad.
 • Rekryterings möjligheter
  28 apr 2023 10:49 Under sommaren och hösten har vi två möjligheter till rekrytering och återstart där föreningar kan erbjuda prova-på verksamhet och värva nya medlemmar.
 • Schemat för Outdoor-veckan är här
  27 apr 2023 19:22 Nu är det snart dags för vårens höjdpunkt - Outdoor-veckan! Outdoor-veckan invigs 29/4 och är fullproppad av aktiviteter till avslutningen 7/5. Nu är det efterlängtade schemat är klart och du planera dina aktiviteter under en vecka då det finns över 80 äventyr runt om på vår vackra ö att välja mellan. Prova nåt nytt !
 • Från motgång till framgång, föreläsning med äventyraren Aron Andersson
  27 apr 2023 11:17 Vi är stolta att välkomna äventyraren Aron Andersson till Gotland!
 • Välkommen på Olympiadagarna
  13 apr 2023 14:31 Den 5-6 maj går Olympiadagarna av stapeln på Sudervallen i Hemse. Två dagar av rörelse, glädje och idrott. Och kanske framtida olympiadambitioner.

Kalender-föreningar