Annons
Annons

Folksam säker med häst

Genom Folksam säker med häst sprider vi kunskap om säkerhet och inspirera fler att lära mer om hästens naturliga beteende och behov. I digitala kanaler och i manegen. För att vi ska bli säkrare tillsammans.

Genom satsningen ”Säker med häst” vill vi sprida kunskap och öka säkerhetsmedvetandet hos framförallt unga inom ridsporten. Utgångspunkten är Svenska Ridsportförbundets säkerhetsanvisningar ”Säker med häst”. För att nå ut med de säkra budskapen möter vi unga där de är, jobbar digitalt och i manegen. Med riktade kampanjer i sociala medier där vi med ett färgstarkt manér som sticker ut i flödet serverar vi hästkoll i kortformat för att väcka tankar och locka fler att söka kunskap. ”Säker med häst on Tour” är en roadshow där vi tagit draghjälp av några av Sveriges – och världens – bästa ryttare för att sprida de säkra budskapen och ge kloka tips om ridning, träning hästhantering.

Placeholder

Säker med häst kunskapsrally

I Säker med häst Kunskapsrally i samarbete med Folksam handlar det om att ha hästkoll och snabbt fixa frågorna i vårt Snapchatfilter. Har du kört rallyt? Här är de rätta svaren.