Aktuellt

häst

Ally är februariprofilen! Läs mer om fotbollstjejen som bytte bollen mot hästar, nu aktuell i Sverigeponnyn på Gothenburg Horse Show. 

häst

Allt om Grönt kort! En viktig utbildning inför tävling. Läs mer om Grönt kort och aktuella kurser i distriktet.

häst

Missa inte Smålandspodden! En poddserie om småländsk ridsport med en hel rad spännande gäster och ämnen.

Samarbetspartner

Annons
häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för en ridsporten fri från mobbning och övergrepp.

häst

Inom all hästsport ska hästens välbefinnande alltid komma i första hand. Vi arbetar för en schysst sport på hästens villkor.

häst

Att tänka på säkerhet är en viktig aspekt i all ridning och hästhantering. Här finns kunskap som är en viktig pusselbit i arbetet.

Kalender

Nyheter från föreningar

 • Pay & ride
  Tingsryds Rid- och Körklubb
  2 feb 2023 20:19 Startlista uppdaterad
 • Träningar
  Anebyortens Ridklubb
  2 feb 2023 10:45 Anebyortens Ridklubb erbjuder dressyr-, hopp- och markarbetslektioner för våra instruktörer Mariana och Jennie.
 • Restaurangchansen 2023 finns nu till försäljning i Saloon
  Bankeryds Ridklubb
  31 jan 2023 23:14 Hej!Då var det dags för en ny säsong av Restaurangchansen i Jönköping/Huskvarna 2023.Vi vore tacksamma om varje familj kunde sälja åtminstone 2 häften per familj (eller fler). TACK på förhand då denna inkomst betyder mycket vår ekonomi.Från och med 1 februari finns app koderna att hämta i saloon.NYHET: Vår app kommer nu innehålla både Onlinerabatt och Restaurangchansens alla elva städer, där det tidigare ingick en stad per skrapkod. Priset är 300kr men kunden får nu tillgång till lokala restauranger, butiker och nöjen i elva städer samt exklusiva rabatter på mer än 170 nätbutiker. Perfekt för de som reser eller föredrar att handla på nätet. Vill ni gå in och kika på allt som kommer att ingå med Onlinerabatt så kan ni göra det här (och mer nätbutiker kommer tillkomma!): www.onlinerabatt.seo Som vanligt så har vi en tävling också: 1. Den familj som säljer flest, får hela familjen en ridlektion. 2. Den person som säljer näst mest får själv rida en lektion.o Nu gäller RC-Appen 365 dagar från den aktiveras. Vilket betyder att du kan handla RC-Appen och ge bort den som gåva i ett senare tillfälle! o Pris ut till kund är 300kr. Vi som Förening tjänar 150 kr per sålt häfte.o Från och med den 1 februari finns app koderna att hämta i Saloon.För er som inte sålt tidigare finns en video att tillgå, klicka på: Youtube MvhStyrelsen Publicerad: 2023-01-31 23:14
 • Sommarens bästa ridläger!
  Tingsryds Rid- och Körklubb
  31 jan 2023 20:36 Boka din plats i dag, läs mer här

Nyheter från SvRF

 • Svenska Ridsportförbundet etablerar Trygghetsråd
  12 sep 2022 00:00 Förbundsstyrelsen har, i samband med uppdaterad arbetsordning samt genomlysning av trygghetsarbetet, beslutat att inrätta ett Trygghetsråd för att utveckla trygghetsarbetet. Charlotte Palmstierna, med lång erfarenhet av barnrättsfrågor, leder rådet.
 • Nya domararvoden 2023
  19 dec 2022 13:10 Från och ned 2023 justeras arvodena för domare vid medlemsföreningars tävlingar inom Svenska Ridsportförbundet.
 • Ungdomsryttare tas ur landslagstruppen med omedelbar verkan
  7 sep 2022 00:00 En ungdomsryttare tas ur landslagstruppen med omedelbar verkan efter en utredning av händelser rörande brott mot landslagsavtalet.
 • Premiär för Ryttarutveckling 1 och 2 på webben
  22 dec 2022 21:16 Nu har vi preppat vår utbildningsportal med rykande färska webbplatser för Ryttarutveckling nivå 1 och 2. Ryttare/kusk, förening eller kanske förälder? Här får du grundkunskaperna om hästar och ridning .
 • Ledarskap för unga - Sök nu
  5 jan 2023 14:48 Ledarskapsutbildningen Hästnäringens Unga Ledare (HUL) som börjar i februari ger dig personlig utveckling och ett fantastiskt nätverk. Sök senast 25 januari.

Nyheter från RF-SISU

 • Länsförsäkringarnas juniorstipendier har tilldelats unga idrottare

  Länsförsäkringar i Jönköping har sedan 1983 delat ut juniorstipendiet till unga, lovande idrottare i Jönköpings län. Den 31 januari var det dags igen då fyra idrottare fick motta stipendiet.
 • Stranda modellflygklubbs lyckade satsning med återstartsstödet

  När pandemin slog till förlorade Stranda modellflygklubb en stor del av deras medlemmar. Men med hjälp av återstartsstöd från RF-SISU Småland lyckades de både åter- och nyrekrytera medlemmar. – Sådan aktivitet som vi har nu har vi inte haft på evigheter, säger Ingmar Svensson som varit medlem i föreningen i nästan 15 år.
 • Idrottsrörelsen agerar för minskad klimatpåverkan

  Idrottsrörelsen tar fram metoder för att minska utsläpp i samband med att ta sig till och från träningar och tävlingar. Målet sätts högt – utsläppen ska minskas dubbel så snabbt som Parisavtalets överenskommelse.
 • Kursfoldern för våren 2023 är här

  RF-SISU Småland erbjuder en mängd föreläsningar och utbildningar för såväl tränare som föreningsledare men också för föräldrar och aktiva idrottsutövare. Nu har vi släppt vår folder där ni hittar datumsatta kurser för kommande år.
 • Dags att söka LOK-stöd

  Nu är det hög tid att söka LOK-stöd för aktiviteter genomförda mellan den 1 juli och den 31 december 2022.

Medlemserbjudande

Annons