Annons
Annons

FEI-registrering

Samtliga ryttare och hästar som deltar vid internationella tävlingar ska vara registrerade hos FEI. Det gäller alla aktiva och hästar i hoppning, dressyr, fälttävlan, sportkörning, distansritt, voltige, parasport och reining.

Registreringen är en del i den säkerhetsaspekt man har för de olika grenarna. Via denna enkla procedur kan man kontrollera att respektive ryttare innehar en korrekt kvalificering för aktuell klass. Tanken med detta system är även att inför olika mästerskap och Olympiska Spel lätt kunna se varje ryttares kvalificering.

FEI-registrering ryttare

Pris: 215 kr

Beställa FEI-registrering till ryttare | TDB-hjälpen - Svenska Ridsportförbundet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

FEI-registrering häst/ponny

Pris: 350 kr

Alla hästar måste vara chipmärkta för att kunna FEI-registreras för första gången eller för att ägaren ska kunna ansöka om ett nytt FEI-pass.

  • Om du planerar beställa ett FEI-pass till hästen
    Beställ gärna FEI-registrering för hästen/ponnyn samtidigt som FEI-passet beställs. Görs registreringen i samband med FEI-passet behöver du inte beställa den i TDB aktuellt kalenderår och du kan då bortse från instruktionen om passkopior nedan. Information och beställningsunderlag för FEI-pass hittar du här. Öppnas i nytt fönster.
FEI REGISTRATION NUMBER ONLY

Name of Page

Description of Page

Name Page Nat.
Doc (compulsory)

Page(s) from the approved national passport containing the name of the horse.
(the page must contain the name of the horse, this might not be the front cover)

Diagram and Description Page (compulsory)

Description and Diagram page(s) of approved national passport.
(these might be on separate pages, so two scans are necessary)

Horse Information
Page (compulsory)

Page(s) from the approved national document containing basic information about the horse.
(e.g. Colour, Gender, Date of birth, Breeder etc.)


Det är varje ryttares skyldighet att registreringen är gjord före första internationella start under innevarande år.

För att på ett enkelt sätt administrera registreringen ska respektive ryttare betala in den årliga avgiften till Svenska Ridsportförbundet som sedan gör registreringen och betalar till FEI. FEI publicerar därefter varje registrering på sin hemsida.

Tävlande utan giltig registrering medför att ryttaren ej får tillgodoräkna sig resultat från internationella tävlingar.

Formulär för FEI-registrering genereras automatiskt direkt efter genomförd internationell licensbeställning (fullständig och meetinglicens) och måste fyllas i för att registreras hos FEI.

Publicerad: