Annons
Annons

Premiär för Resekampen

Foto: Emma Wallskog / BILDBYRÅN

Den bästa träningen börjar tillsammans. Samla ihop ridkompisarna och var med i Resekampen där ni tillsammans tävlar om fina priser genom att ta er till stallet på ett mer miljövänligt sätt.

Svenska Ridsportförbundet arbetar med hållbarhet på där resor är en av flera pusselbitar. Med 850 föreningar och tusentals aktiva så har Svenska Ridsportförbundet givetvis en stor påverkan på miljön där även små åtgärder kan göra stor skillnad och bidra till att minska utsläppen från resor och transporter.

Du och dina stallkompisar kan också hjälpa till genom att vara med i Resekampen! Utmaningarna innehåller allt från att rita en cykel och fixa peppiga Spotifylistor med resetema till att gå så många steg som möjligt och andra roliga utmaningar. I potten finns biljetter till SIHS och presentkort från Granngården.

Tävlingen öppnar 11 maj och pågår till den 30 maj. Det går att anmäla sig under hela perioden. Samla ihop ett lag, läs igenom reglerna, kolla in Svenska Ridsportförbundets tips om hållbara resor om resor, fixa ett Instagramkonto för tävlingen och anmäl er så är ni snart redo att ta er an utmaningarna och plocka poäng! Ditt lag behöver tillhöra en förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Tävlingen riktar sig till dig i åldern 13-18 år men alla är välkomna att vara med.

Alla regler, mer information samt länk till anmälan hittar ni här.

Svenska Ridsportförbundets tips om hållbara resor hittas via följande länk:

Hållbara tips om resor till och från stallet

Priser  

1:a pris: Biljetter, resa och övernattning samt rundvandring under SIHS 

2:a pris: Presentkort från Granngården om 500kr/lagdeltagare  

Publicerad:

Aktuellt