Annons
Annons

Ridsportens Affärsskola

Foto: Svenska Ridsportförbundet

Ridsportens Affärsskola är en exklusiv och skräddarsydd utbildning för ridskole- och verksamhetschefer och förtroendevalda styrelseordförande  som vill utveckla sin verksamhet och sig själva som ledare.

Utbildningen omfattar tre träffar om vardera två dagar och utgår från dig och den verksamhet du leder. I den lilla gruppen finns utrymme för ett rikt erfarenhetsutbyte och personlig rådgivning. Utbildningen blandar teori och grupparbeten med praktiska övningar och även hemuppgifter. Med hem får du en välfylld verktygslåda för en framgångsrik ridskoleverksamhet. Extra värdefullt för föreningen blir det om både ordförande och ridskole/verksamhetschef kan delta.

Ett axplock ur kursinnehållet

  • Kommunikation och ledarskap, det vill säga hur du skapar motivation, engagemang och framgång i din verksamhet
  • Ekonomisk analys och verktyg för ekonomistyrning som leder till resultatförbättringar, ökad kvalitet och konkurrenskraft.
  • Vardagsjuridik - vilka avtal sluts kopplat till ridskoleverksamheten?
  • Arbetsrätt och arbetsmiljö – vad reglerar arbetsgivaransvaret?

Ridsportens Affärsskola arrangeras varje höst

Ridsportens Affärsskola arrangeras varje höst och anmälan öppnar i början av året. Då kommer länk till ansökan att publiceras här.

Ansökan ska innehålla information om dig (utbildning och yrkeserfarenhet), en beskrivning av verksamhet som du ansvarar för samt namn på din förening och kontaktinformation till styrelsen. Syftet med Ridsportens Affärsskola är att långsiktigt stärka ridsportens föreningar, vilket beaktas i din ansökan.

Har du frågor om Ridsportens affärsskola, kontakta Mia Thun maria.thun@ridsport.se eller Lotta Hillbom lotta.hillbom@ridsport.se.

Publicerad: