Annons
Annons

Ridsportens Affärsskola

Foto: Svenska Ridsportförbundet

Ridsportens Affärsskola är en exklusiv och skräddarsydd utbildning för ridskole- och verksamhetschefer och förtroendevalda styrelseordförande  som vill utveckla sin verksamhet och sig själva som ledare.

Utbildningen omfattar tre träffar om vardera två dagar och utgår från dig och den verksamhet du leder. I den lilla gruppen finns utrymme för ett rikt erfarenhetsutbyte och personlig rådgivning. Utbildningen blandar teori och grupparbeten med praktiska övningar och även hemuppgifter. Med hem får du en välfylld verktygslåda för en framgångsrik ridskoleverksamhet. Extra värdefullt för föreningen blir det om både ordförande och ridskole/verksamhetschef kan delta.

Ett axplock ur kursinnehållet

  • Kommunikation och ledarskap, det vill säga hur du skapar motivation, engagemang och framgång i din verksamhet
  • Ekonomisk analys och verktyg för ekonomistyrning som leder till resultatförbättringar, ökad kvalitet och konkurrenskraft.
  • Vardagsjuridik - vilka avtal sluts kopplat till ridskoleverksamheten?
  • Arbetsrätt och arbetsmiljö – vad reglerar arbetsgivaransvaret?

Ansök till Ridsportens Affärsskola 2024

Du ansöker till Ridsportens Affärsskola 2024 här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Ansökan ska innehålla information om dig (utbildning och yrkeserfarenhet), en beskrivning av verksamhet som du ansvarar för samt namn på din förening och kontaktinformation till styrelsen. Så förbered dessa uppgifter innan du går in på länken.

Har du frågor om Ridsportens affärsskola, kontakta Mia Thun maria.thun@ridsport.se eller Lotta Hillbom lotta.hillbom@ridsport.se.

Publicerad: