Annons
Annons

För föreningar

I många föreningar är styrelsen både arbetsgivare och verksamhetsledare. Vi erbjuder utbildningar särskilt anpassade för ridsportföreningens verksamhet.

Svenska Ridsportförbundets medlemsföreningar varierar såväl i storlek som i verksamhetsutbud. Oavsett vilken inriktning föreningen har finns alltid utrymme för utveckling. Med utbildning kan ni utveckla både människorna och verksamheten och samtidigt skapa nätverk med andra som ni kan utbyta erfarenheter med.

Uppställning på stallplan Botkyrka RS.

Foto: Mikael Sjöberg

Uteritt på Djursholms Ridskola

Vår ridsportförening

Vår ridsportförening fokuserar på hur du kan engagera dig på ett bra sätt så att du tycker att föreningsarbetet är roligt och utvecklande, både för föreningen och dig som person.

Ledare och elev samtalar i stallgången.

Driva ridskola

Kompetent personal och välutbildade hästar är grunden för en bra ridskola, men för en framgångsrik verksamhet behövs bred kunskap.

Ridsportens Affärsskola

Ridsportens Affärsskola är en exklusiv och skräddarsydd utbildning för ridskole- och verksamhetschefer och förtroendevalda styrelseordförande  som vill utveckla sin verksamhet och sig själva som ledare.

Hästkor på grusplan.

Ekonomi i ridsportföreningen

Ekonomi i ridsportföreningen ger grunden och lyfter utvecklingsmöjligheterna för föreningen som vill jobba aktivt med verksamhetens ekonomi.