God Jul & Gott Nytt År

FOTO: Sara Palmman

Vilket fantastiskt år vi har haft tillsammans!

Kansliet, alla förtroendevalda, sektioner och kommittéer önskar er en fin jul.

Under året har vi sett fina prestationer, med nya Skånska Mästare och ny vinnare i Skåne Topp 10. En ökning av kompetensen i Skåne med nya ungdomsledare, vidareutbildade ledare, tränare och ridlärare. Serierna har varit populära och i hoppallsvenskan div 3 har vi också slagit rekord i deltagarantal.

Våra kommittéer har jobbat hårt för att skapa roliga och utvecklande projekt och satsningar, bland annat med AHA-Cupen och även Tips från Coachen inom hopp och dressyr.

Genom Ryttarutvecklingen Öppnas i nytt fönster. har flera ryttare tagit ett helhetsgrepp kring sin personliga träning, ökat sin kunskap om hästen och förbättrat träningen tillsammans med sin häst.

FONDEN Öppnas i nytt fönster. har expanderat och inkluderat fler ridskolor, vilket har möjliggjort för fler barn att få uppleva glädjen med hästar i sin vardag.

Vår gemensamma insats i Agrias käpphästtävling "Glädjehoppet" resulterade inte bara i ett roligt engagemang, utan också i en generös donation till Barncancerfonden.

Vi har fortsatt att arbeta med Hållbar ridsport, satt fokus på Pride, aktivt jobbat med trygghetsfrågor och naturligtvis prioriterat Hästvälfärden.

Efter detta fantastiska år tillsammans med våra föreningar stänger kansliet den 22 december för julledighet och öppnar igen den 8 januari.
Vi kommer dock att bevaka våra mail, och vid brådskande ärenden, skriv "AKUT" i ämnesraden så tar vi hand om det så fort vi kan.

Önskar er alla en riktigt GOD JUL och ett fint GOTT NYTT ÅR!

Publicerad: