Annons
Annons

Gemensam lagaktivitet för dressyr, div 1 och Elit

Ni som är intresserade och har som målsättningen att rida div 1 eller elit, både ponny och häst.

Vi i Dressyrkommittén vill genomföra en gemensam aktivet för att öka antalet lag i div 1 samt att vi kan få till lag i till Elitallsvenskan. Även du som inte rider lag är välkommen att ansöka, men lagryttare har företräde.

Vi har bokat upp Mats Eriksson för fyra träningstillfällen, en programridning samt en clinic. Mats är licensierad B-Tränare och internationell dressyrdomare. Man rider 45 min och kostnaden är 750 kr per tillfälle + ridhusavgift.

Vi har undersökt flera möjligheter till sponsring, men i dagsläget har det varit svårt att få napp. Vi tror att en del klubbar har en lagpeng, som ni kanske har möjlighet att kunna utnyttja för detta. Träningarna kommer att ske blandat dag /kväll. De tre första tillfällena blir i Kumla. Resterande återkommer vi med. 3/2 Lördag (Kumla Ridklubb) 25/2 Söndag (Kumla Ridklubb) 7/3 Clinic (Kumla Ridklubb) 5/4 Programridning 10/4 Onsdag (dag em/kväll) 30/4 Tisdag (dag em/kväll)

Det finns bara ett begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller. Lagryttare har företräde. Välkommen med din intresseanmälan, som innehåller:

Namn, klubb, hästens/ponnyns namn, nivå, e-post och telefonnummer. Anmälan mailas till Kicki Martinsson: kristina.martinsson@live.se

Frågor besvaras av Maria Jeppson, 070-6099110, eller Kicki 070-2679157.

Med vänlig hälsning Dressyrkommittén /gm Maria och Kicki

Publicerad:

Aktuellt