Annons
Annons

Fortbildning för tränare och ridlärare

Central och regional fortbildning för diplomerade ridlärare och godkända tränare.

Fortbildningar arrangeras centralt och regionalt i distrikten. Centralt är fortbildningarna företrädelsevis för Masters, A- och B-tränare, i distrikten för B- och C tränare. Ofta hålls fortbildningarna gemensamt med diplomerade ridlärare.

Tränare genomför en fortbildning per år, vilket är obligatoriskt för att kunna lösa licens nästkommande år.

Fortbildningarna är endast öppna för tränare som har aktuell licens och det är viktigt att se efter så att man har behörighet att delta innan man anmäler sig till fortbildning.

Inbjudan till centrala fortbildningar för licensierade tränare och diplomerade ridlärare

Fortbildning i fälttävlan, modern terrängridning och fälttävlans utbildningssteg med Fredrik Bergendorff. 17 april Flyingehus och 18 april Strömsholm. Läs mer och anmäl här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fortbildning i WE, 1 maj på Västra Sörmlands Sportryttarförening, Katrineholm.
Fokus på teknikträning och lösningsorienterade strategier. Läs mer och anmäl här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Planerade fortbildningar

Regional fortbildning

Fortbildning med fokus på hästvälfärd, 18 mars på Bosön. Läs mer och anmäl här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fortbildning med fokus på hälta och rörelsestörningar, 19 april i Karlstad. Läs mer och anmäl här. Öppnas i nytt fönster.


För mer information och anmälan, se respektive distrikts hemsida


Publicerad: