Annons
Annons

Årets ridskola, ridskolehäst, ridlärare

Rider du på världens bästa ridskola och/eller har du en ridlärare som gör din tid i stallet till veckans höjdpunkt?

För att hylla alla goda ledare och lyfta ridskolans viktiga roll, behöver vi din hjälp att utse Årets ridlärare och Årets ridskola 2022. Nominera här och nu.

Barn som sitter upp på ponny.

Foto: Mikael Sjöberg

Ylva och Annika med checken. Ylva Wessén, Koncernchef och VD, Folksam och Annika Tjernström generalsekreterare, Svenska Ridsportförbundet delar ut pris till Årets ridskola 2020, Klagshamns RF, via en film. Bilden är dock tagen hos Djursholms Ridklubb. Hästen heter Cezanne.

Nominera årets ridskola

Rider du på världens bästa ridskola eller har du en ridlärare som gör din tid i stallet till veckans höjdpunkt? För att hylla alla goda ledare och lyfta ridskolans viktiga roll, behöver vi din hjälp att utse Årets ridlärare och Årets ridskola 2022.

Årets Ridskolehäst 2018. Quinn från Mariestads RK vann utmärkelsen Årets ridskolehäst 2018. Alexandra Larsson nominerade.

Nominera årets ridskolehäst

Ridskolehästarna betyder så mycket för så många och är hjärtat i vår unika ridskoleverksamhet. Därför vill vi hylla dem med det fina priset "Årets ridskolehäst" som delas ut på Ryttargala i november. Nominera din favorit nu!

Djursholms Ridklubb blev utsedd till Årets ridskola 2021.

Nominera årets ridlärare

Har du Sveriges bästa ridlärare? En fantastisk pedagog, genomklok hästmänniska och en klippa som gör din tid i stallet till veckans höjdpunkt? Nominera Årets ridlärare nu.