Annons
Annons

Dags för ATG Riders League på Flyinge

Stephanie Holmén och Thelma Hästak under Sweden International Horse Show 2022. Nu är de klara för start i ATG Riders League på Flyinge.

Foto: Roland Thunholm

Det har blivit dags för säsongens femte och årets sista omgång av den populära hoppserien ATG Riders League. Den här gången har turen kommit till Flyinge.

Flyinge Indoor pågår 8-11 december och bjuder på två-fyrstjärnig hoppning med delfinaler i ATG Riders League på lördag.

Efter torsdagens kvalklasser är 24 ryttare klara för lördagens heat-klasser på 135-nivå och 13 ryttare är klara på 150-nivå. Från heaten går 10 ryttare per höjd vidare till lördagskvällens winning round.

Bland de startklara på lördag finns Stephanie Holmén, som har med sig Thelma Hästak, Douglas Lindelöw på Casemiro CC, Emma Emanuelsson på Centicco Pearl och Niklas Arvidsson på Hotmail.

Niklas Arvidsson leder 135-touren efter fyra omgångar och Py Jägerdén leder 150-touren, där Niklas ligger tvåa. Efter Flyinge återstår en delfinal i Borås vecka 6 innan det är dags för den stora finalen under Gothenburg Horse Show vecka 8.

Här finns regler och aktuella ställningar i ATG Riders League

TV-tider

Klasserna sänds live på ATG.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Equisport.tv Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lördag 10 december
12:30 Första start i heaten
19:10 Första start i winning round

ATG:s sändningar startar med uppsnack en timme innan klasserna börjar.

Start- och resultatlistor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Publicerad:

Aktuellt