Annons
Annons

Longines Global Champions Tour kommer till Stockholm för femte gången

Foto: LGCT

Det är upplagt för en oförglömlig sporthelg när Longines Global Champions Tour kommer till Stockholm för den femte upplagan av evenemanget 28–30 juni 2024. Världsettan och 2023 års LGCT Grand Prix Stockholm-vinnare Henrik von Eckermann kommer. Han får sällskap av bland andra Malin Baryard Johnsson, Peder Fredricson och Evelina Tovek.

Världens bästa ryttare och hästar kommer till ikoniska Stockholms Stadion för det nionde stoppet på GCT-säsongen 2024. LGCT Stockholm är känt för sin fantastiska atmosfär, vilket gör det till en höjdpunkt i kalendern. Ta chansen att heja fram våra svenska ryttare när de tävlar om äran och stora prispengar på hemmaplan.

Lördagens lagtävling Global Champions League bjuder på en riktig nagelbitare när hemmalaget och 2023 års segrare Stockholm Hearts går in för att försvara sin titel. På söndagen avgörs prestigefyllda Longines Global Champions Tour Grand Prix, där Henrik von Eckermann tog en bejublad hemmaseger förra året.

Vid sidan av LGCT- och GCL-klasserna ligger fokus på nästa generations superstjärnor med en blandning av klasser för både unga hästar och unga ryttare. Nytt för i år är att children- och ponnyklasserna för första gången arrangeras på internationell nivå, som en del av Young Talents-klasserna.

Runt om arenan finns ett brett utbud av aktiviteter för hela familjen med Kids Corner för de yngsta besökarna och mässområde för den shoppingintresserade. Oavsett om du är en inbiten ridsportentusiast eller bara vill uppleva en minnesvärd dag erbjuder LGCT Stockholm något för alla.

Följ med på en riktig ridsportfest i hjärtat av Stockholm.

Program och biljetter hittar du HÄR Länk till annan webbplats.

Publicerad:

Aktuellt