Annons
Annons

Så startar lagen i Folksam Elitallsvenska i Falsterbo

Foto: Roland Thunholm

På lördagskvällen var det lottdragning och mingel för de åtta lag som under söndagen ska göra upp om medaljerna i Folksam Elitallsvenska, som också är lag-SM i hoppning.

Nu är årets upplaga av Falsterbo Horse Show i gång. När lagen under lördagskvällen samlades för gemensam middag och lottdragning, märktes spänningen i luften inför söndagens tävlingar.

Falsterbos Jana Wannius hälsade lagen välkomna till kvällen och till Falsterbo. När det var dags för lottningen kallade Alexander Kercevic från Folksam upp respektive lag att dra sitt startnummer bland lotterna.

Först upp var fjolårsvinnarna Österlens RK, som genast lyckades knipa ett sent startnummer genom att dra nummer 7. Näst upp på scen var Piteå RK, som självsäkert kunde säga ”jag tror på oss” efter att ha dragit startnummer 8.

Foto: Roland Thunholm

Foto: Roland Thunholm

Kvällen avslutades med att Björn Mortensen pratade om hur man presterar som den bästa versionen av sig själv och hur man arbetar med i stället för mot sina störningsmoment under tävling. Han avslutade med att skicka med orden ”våga ha tillit till varandra, och våga framför allt ha tillit till er själva”.

Startordning:

  1. Stockholms FK
  2. Henriksdals RF
  3. Hagens RF
  4. Jump Club RF
  5. Åby RK
  6. Billdals RK
  7. Österlens RK
  8. Piteå RK

Preliminära starttider 7 juli:
11.45 - Omgång 1, Falsterbobanan
14.15 – Individuella ryttare, Hopparenan
14.45 - Omgång 2, Hopparenan

Startlistor och resultat Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Sändning i Equisport Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:

Aktuellt