Annons
Annons

TV4 presenterar expertkommentatorerna för sändningarna från SIHS

Stephanie Holmén är en av de experter som kommenterar sändningarna från SIHS 2023.

Nästa vecka är det dags för vinterns stora hästfest. På fredagen presenterades vilka expertkommentatorerna blir när TV4 Play, TV4 och TV12 sänder allt från Sweden International Horse Show den 30 november till den 3 december. Carl Hedin och Stephanie Holmén är två av namnen.

Sweden International Horse Show 2023 bjuder på internationella tävlingar i absolut världsklass inom hela fem grenar – hoppning, dressyr, fälttävlan, fyrspannskörning och islandshästar/tölt.

Helgen på Friends Arena är inte bara tävlingar utan det bjuds, precis som tidigare år, på en hel del shownummer för publiken och tittarna. Bland annat visas tornerspel, agility, flera internationella shownummer och julteman. Allt från tävlingarna sänds på TV4 Play och TV4:s kanaler och på fredagen presenterade TV4 sina expertkommentatorer.

Här är TV4:s uppställning under Sweden International Horse Show:


Programledare:
Frida Nordstrand
Expert studio: Carl Hedin
Kommentator: Jessica Ortiz Bergström
Expert hoppning: Stephanie Holmén
Expert dressyr: Marina Mattsson
Expert fälttävlan: Ludwig Svennestål
Expert fyrspann: Johan Dengg
Expert islandshästar: Jenny Mandal

– Det ska bli så kul att starta julkänslan med Sweden International Horse Show, en tradition för mig. En svenska jag är extra sugen att se är min bästa vän och kollega Emma Jönsson som rider Lövsta Future Challenge, säger Carl Hedin, studioexpert på TV4.

TV4 Play, TV12 och TV4 sänder över 30 timmar från Sweden International Horse Show mellan den 30 november och den 3 december.

Program Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Biljetter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad:

Aktuellt