Biljettsläpp till vinterns stora hästfest

Foto: Roland Thunholm

Idag släpps biljetterna till Sweden International Horse Show. Evenemanget hålls traditionsenligt under första adventshelgen – den 24-27 november. I år firar SIHS 30 år. Förutom tävlingar och show i världsklass utlovas ett sprakande jubileumsfirande!

Den 24-27 november är det åter dags för hästarna att ta över Friends Arena för vinterns stora hästfest. Som vanligt bjuds det på tävling på allra högsta internationella nivå, fantastiska showartister och en härlig stämning.

I tävlingsprogrammet blir det internationell hoppning där våra svenska stjärnor möter den övriga världseliten, dressyr i yttersta världsklass i Top 10 Dressage, världscupstävlingar i fyrspannskörning, världscupsfinal i tölt och mycket mer. En nyhet är att inomhusfälttävlan ges mer plats i programmet, med tävling både torsdag och söndag. En spännande satsning på just fälttävlan presenteras inom kort.

Årets shownummer präglas av att SIHS firar 30 år. Det blir återblickar med tidigare favoriter som presenteras i ny tappning.

Förra årets nyhet – Mässarenan, med clinics från morgon till kväll – återkommer. Håll utkik efter det fullspäckade programmet som presenteras efter sommaren.

Kolla in programmet och köp biljetter på www.horseshow.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerad: