Att arbeta i valberedningen

FOTO: Värmlands Ridsportförbund

I samarbete med Värmlands Ridsportförbund erbjuder vi en kurs för dig som sitter i valberedningen.

Valberedningen är bland det viktigaste som finns i en förening. De ska ta fram förslag på personer som ska driva föreningen framåt. Sitter du i en valberedningen och vill ha mer kunskap om arbetet så är det här kursen för dig.

Under kvällen tittar vi på upplägget i arbetet, hur man kan förbereda under året så att arbetet blir enklare och hur man tar fram rätt personer.

Kursen kommer ske digitalt i Teams, länken skickas till den mejladress du anger i anmälan.

Datum och Tid: 12 september kl.18.00-21.00

Kursledare: Rosie Johansson som har arbetat i valberedning för RF SISU Värmland i många år.

Material: Vi kommer utgå från materialet "Välj Smart" som finns att köpa på SISU Idrottsböcker för 7 kr via den här länken: https://www.sisuforlag.se/produkt/valj-smart-sa-arbetar-en-valberedning/Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats. Du måste inte ha boken men finns den inte i föreningen så rekommenderas du att köpa den.

Anmälan och kostnad: Kursen kostar 100kr och anmälan gör du via länken https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1762653 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Anmälan efter sista anmälningsdag som är den 3 september är bindande, se våra regler för anmälan och avanmälan.Pdf, 122.6 kB. Länk till annan webbplats.

Frågor? Kontakta kansliet varmland@ridsport.se.

Då det är Värmlands Ridsportförbund som arrangerar kursen vänligen läs noga vad som gäller för avbokningar, betalning etc.

 


Publicerad: