Den förutsägbara ledaren - med Måns Lööf

FOTO: https://mansloof.nabodev.se/

Varmt välkommen till en föreläsning med Måns Lööf, utbildad sjuksköterska, KBT-terapeut och idrottsledare om att leda barn och unga med NPF-diagnoser.

Föreläsningen ger dig möjlighet att fylla på med kunskap och inspiration om hur du bemöter barn och ungdomar med osynliga funktionsnedsättningar som exempelvis ADHD och Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska funktionsvariationer (NPF).

Den förutsägbara ledaren bygger på hur du ska lyckas i ditt ledarskap genom att använda verktyg som bygger på framförhållning, struktur och tydlighet vilket passar alla barn och ungdomar, men barn och ungdomar med NPF behöver det mer.

Under föreläsningen delar Måns med sig av sin mångåriga kunskap och möten med idrottsrörelsen genom tips och verktyg som stärker dig i rollen som vuxen i en verksamhet med barn och unga.

 

Datum: 6 december
Tid: Vi erbjuder två föreläsningar en kl. 15:00-17:00 och en kl. 18:30-20:30 Ange i anmälan vilken tid du vill gå. Antalet är begränsat till 40 personer per föreläsning.
Plats: IFU ARENA (coachloungen), Uppsala
Målgrupp: Alla är varmt välkomna!
Pris: Gratis! för medlemar i en förening ansluten till upplands Ridsportförbund (koll görs mot föreningarnas medlemsregister), övrig betalar 200 kr. Avgiften fakturerars.

Föreläsningen subvensioneras med hjälp av verksamhetsbidraget.
Anmäler dig gör du här: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1816965 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast den 30 november. Anmälan är bindande.

Frågor ställs till Johanna: johanna.blom@ridsport.se eller på telefon 018-444 04 60

 

Publicerad: