Vi söker fritidsledarvikarie

Vill du jobba extra i vårt team med fritidsledare? Då ska du läsa vidare.

Upplands Ridsportförbund är ett av Svenska Ridsportförbundets 19 distriktsförbund. Inom distriktet finns 33 ridklubbar, varav fem ridskolor ligger inom Uppsala kommun. Ridskolorna är för många barn och ungdomar en fristad, en plats där man alltid är välkommen. De flesta ridskolor har öppet sju dagar i veckan stora delar av året. Ridskolan fungerar för många som en fritidsgård och många ridskolor bedriver också kvalificerad verksamhet utöver ridningen.

Med stöd av Uppsala kommun har Upplands Ridsportförbund, sedan läsåret 20/21 haft fritidsledare anställda. Vi söker nu en vikarie till vårt fritidsledarteam.
Som fritidsledare är du anställd av Upplands Ridsportförbund men arbetet genomförs till största delen på de fem ridskolorna inom Uppsala Kommun. Fritidsledarna arbetsleds av distriktskonsulenten och distriktsstyrelsen är arbetsgivare. Arbetet sker på uppdrag av respektive ridskola, i samverkan med fritidsledarna.

Vi söker nu dig som brinner för barn och ungdomar och kan hoppa in med kort varsel vid både planerad ledighet och sjukdomsfall i ordinarie personalgrupp.

För att trivas hos oss tror vi att du är kreativ, idérik och beredd att hugga i och är ansvarstagande. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar och gärna inom ridsporten. Vi ser att du är en aktiv ridsportare och gärna har erfarenhet av ridskola.

Vi erbjuder en behovsanställning med start omgående.
Arbetstiderna är främst eftermiddagar och tidigkväll måndag-fredag, andra tider och dagar kan förekomma.
Lön enligt kollektivavtal.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Dokumenterad hästvana är ett krav.


Frågor ställs till Johanna Blom (distriktskonsulent) på 018-444 04 60 eller Andreas Heimbrandt (ordförande) 073-680 34 87
Rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Ansökan skickas till uppland.ordforande@ridsport.se bestående av CV, personligt brev och referenser.

Publicerad: