Vi i stallet 2024

FOTO: DUS Småland

Distriktets ungdomssektion, DUS bjuder in till 2024 års distriktsfinal av Vi i stallet - Teoritävlingen som handlar om hästar och som grundar sig på boken Vi i stallet.

För vem: Tävlingen är öppen för dig som är mellan 9–13 år. Samla ihop stallgänget börja plugga och anmäl ditt lag, 3–5 personer. Varje förening får anmäla flera lag.

När: Söndag den 20 oktober 2024, kl. 11:00.

Var: Lammhults Ridklubb, Slätthult, 363 94 Lammhult       

Hur: Föreningens ungdomssektion startar en teorikurs i aktuellt kapitel i boken Vi i Stallet. Tävlingen baseras på hela Vi i stallet-boken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Det är en arbetsbok med tillhörande webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som finns på Svenska Ridsportförbundets utbildningsportal. Där hittar ni filmer, quiz och annat material som ni kan använda er av i undervisningen. Teorikursen på hemmaplan kan hållas fram tills finalen i distriktet går. Är det flera lag som läser kursen så kan föreningen få tävla med flera lag i distriktsfinalen. Varje lag ska bestå av tre till fem deltagare och en lagledare (oftast kursledaren). Lagledaren är inte med i laget under själva tävlingsmomentet.

Kontakta er SISU-konsulent för hjälp med material och upplägg av kursen/lärgruppen. Ring 036-34 54 00 så guidar vi dig till rätt konsulent. Ni kan även beställa böckerna själva på hemsidan www.sisuforlag.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Avgift: Kostnad 300 kr/lag. Avgiften faktureras föreningen efter anmälan.
Vi kommer att bjuda på fika, ange ev. allergier eller specialkost vid anmälan.

Anmälan: Läs mer och anmäl här Pdf, 202.5 kB, öppnas i nytt fönster., senast 29 september. Anmälan är bindande.

Kallelse: Skickas till lagledaren ca. 1 vecka innan tävlingen.

För ytterligare information kontakta konsulent Helena Hansen, helena.hansen@ridsport.se, 070-354 54 92.

Varmt välkomna! 

Publicerad: