Hur kan vi öka det ideella engagemanget i föreningen?

Tillsammans med Värmlands Ridsportförbund välkomnar vi alla intresserade till en digital träff om ideellt engagemang! Det bjuds på föreläsning, diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Under kvällen kommer vi lyssna på en inspirationsföreläsning från Nyby Torshälla RK samt få information från Svenska Ridsportförbundet om vad som kan vara bra att tänka på i samband med ideellt arbete i föreningen.

Medlemskoordinator - Maria Ejnar och Ellie Moback
Maria är ridskolechef på Nyby Torshälla Ridklubb där hon under våren anställde Ellie som medlemskoordinator. Nu kommer de och berättar om hur de ser på det ideella engagemanget i föreningen och hur de arbetar för att få fler att ställa upp ideellt.

Ideellt arbete i förening - Lotta Hillbom
Lotta arbetar på Svenska Ridsportförening som föreningsrådgivare och kommer ge oss information och tips på vad men behöver tänka på i samband med ideellt arbete i förening. Vi tittar på vilka material som finns inom Svenska Ridsportförbundet för att hjälpa till att skapa mer ideellt engagemang men också när föreningen blir arbetsgivare vilket ansvar det innebär.

Datum och tid: Den 13 februari kl.18.00-21.00

Plats: Digital konferens via Teams. Länken skickas till den mejladress du anger i anmälan.

Anmälan: via länken senast den Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.7/2 Konferensen är kostnadsfri, subventionerad genom Projektstödet.

Frågor? Kontakta kansliet anette.tholf@ridsport.se

Publicerad: