Aktuellt

häst

Hästar gillar rörelse, en trygg flock och kloka rutiner. Som ryttare rustar du dig bäst med massor av hästkunskap.

häst

Utvecklas som ryttare, tränare, ridlärare och förening. På nya Utbildningsportalen har vi samlat kunskap och utbildningar i hästväg!

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Verksamhetskalender

Ingen information tillgänglig

Nyheter från föreningar

Nyheter SvRF

RF-SISU Jämtland-Härjedalen

 • Viktigt med samverkan mellan kommun och föreningar
  $published Förra månaden åkte idrottskonsulent Carina Modén Aronsson, tillsammans med Magdalena Sannemo och Lars-Eric Bergman från Kultur- och fritidsavdelningen i Strömsunds kommun, till Gäddede för att träffa några föreningar från Frostviken.
 • Vår faktureringsadress har ändrats
  $published Vi har uppdaterat våra faktureringsadresser för PDF- och pappersfakturor.
 • Ås IF Pingis lockar 65+ till spelglädje och social samvaro
  $published Under vintern och våren har ett 40-tal glada pensionärer träffats varje onsdag för att spela pingis. Detta efter att Ås IF Pingis dragit igång Halv elva hos Ås Pingis – ett projekt som syftar till att locka äldre till att röra på sig och träffa nya vänner.
 • Myssjö-Oviken Process ”Laget” och ”Jaget”
  $published Myssjö-Ovikens Idrottsförening är en av Bergs kommuns större föreningar, man jobbar där systematiskt med att genomföra och rapportera folkbildning i både stora lag och mindre planeringsgrupper. Att göra detta tillsammans med RF-SISU ger ekonomiska resurser att genomföra utvecklingsträffar och utbildningstillfällen utan att behöva ta egna kostnader.
 • Välkommen på digital SDF-dialog den 12 juni!
  $published Att samverka och tillsammans prata om idrottens förutsättningar ser vi som en viktig del i våra organisationers arbete. När: 12 juni 2023, kl. 18.30, digitalt.
 • Inbjudan till föreläsningen Börja aldrig spela – spel kan ta liv
  $published Välkommen till en kväll med Per Holknekt som bestämt sig för att ta upp kampen mot online gambling, för ett bättre hållbart samhälle. Den 13 juni kl. 18-20 på Storsjöteatern.