Terrängträning-Träningstävling SRK

Startar: 14/06 15:00

Slutar: 15/06 16:00

Den 14 -15 juni arrangerar SRK en Terrängträning med anslutande träningstävling i fälttävlan på lördagen. Anmälan utgår den 4/6 kl.18:00

Terrängträningen på fredagen fungerar precis som det brukar när vi har träning på Suderbys Ridklubb. Vi kommer att ha hinder mellan 60 och 90 cm.

Tränare under helgen är Philippa Magnusson som är C-tränare i både fälttävlan och dressyr. Vi startar på eftermiddagen med träningar på 1-1,5 timma vardera beroende på hur många vi blir i varje grupp och hur mycket ekipagen orkar. Plats är Suderbys Gård och Ridskola.

Anmälda till träningstävlingen har förtur om det blir kö till fredagens träning.

Gruppindelning med träningstider meddelas via mail och på Suderbys facebook-grupp några dagar innan. Kostnad för träningen är 650 kr, med 15% rabatt för medlemmar i Suderbys Ridklubb.

Anmälan görs iTDB. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Eftersom vår tränare är fastlandsbaserad så är anmälan bindande, men återbetalas mot veterinär- eller läkarintyg senast en vecka efter träningen. Frågor till Stefan Sandelin 070-37 52 456,

Träningstävlingen fungerar som ett första steg för dig som vill prova på fälttävlan under tävlingsmässiga former och innehåller fyra moment.
• Dressyrprov
• Banhoppningsprov
• Besiktning av häst
• Terrängprov

Läs mer om träningstävlingen i propositonen Pdf, 140.4 kB, öppnas i nytt fönster.

Intressant? Dela gärna!