Aktuellt

Annons

Agria banner 2022_2
häst

Vår länsveterinär informerar oss regelbundet om misstänkt smitta hos hästar runt om i länet. Här hittar du smittskyddsinformationen.

häst

Utvecklas som ryttare, tränare, ridlärare och förening. På nya Utbildningsportalen har vi samlat kunskap och utbildningar i hästväg!

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Verksamhetskalender

Nyheter från distriktet

Nyheter från SvRF

 • Nominera Årets ridskolehäst!
  11 jul 2024 11:48 Ridskolehästar gör ett av ridsportsveriges viktigaste hästjobb och betyder så mycket för så många. Nominera till priset Årets ridskolehäst, som presenteras av Stora Enso och delas ut på Ryttargalan.
 • Trygga team: Milen inget hinder för Vindelns Ridklubb
  5 jul 2024 14:36 Love Laine, 20, från Mockträsk utanför Boden har 150 mil till finalen i Folksam Ponnyallsvenska. Till lagkamraterna i Vindelns Ridklubb utanför Umeå är det 30. Men det hindrar inte lagsammanhållningen. - Vi ses på tävlingar och olika träffar och är ett väldigt härligt gäng. Det är aldrig några konstigheter. Alla är på samma spår, säger han.
 • Nicole Holmén: ”Var snäll och en schysst kompis”
  5 jul 2024 12:00 Som förebild och lagkamrat gäller det att vara schysst; ”Du ska bara vara snäll mot alla. Och det kan ju inte vara så svårt ”. Det säger hoppryttaren Nicole Holmén som tipsar om trygga team och peppar finalisterna i Folksam Ponnyallsvenska inför start i Falsterbo Horse Show. Här är några av hennes tips.
 • Petronella Andersson etablerade ny stjärnhäst - dubbelnolla i Aachens Nations Cup
  4 jul 2024 23:55 Två omgångar över 1,60 vid världens mest traditionsrika nationshoppning. Då slog Petronella Andersson och Opaline de W&S till med två felfria rundor inför 40 000 på läktaren i tyska Aachen. – Fantastiskt fina rundor, det är en jättefin häst som hon har matchat så bra, säger förbundskapten Henrik Ankarcrona.
 • Här är svenska EM-laget i WE
  3 jul 2024 14:04 Nu är laguttagningen till EM i working equitation för seniorer klar och det är en stark trupp med stor erfarenhet som skickas till Oboriste, Tjeckien i september.
 • Ny karenstids- och förbudslista
  1 jul 2024 08:47 Svenska Ridsportförbundets förbundsveterinär Peter Kallings informerar om ändringar och förtydliganden i Karenstids- och förbudslistan för tävling. De nya bestämmelserna gäller från och med idag, den 1 juli 2024.

RF -SISU Dalarna

 • Förutsägbart ledarskap - föreläsning med Måns Lööf
  14 jul 2024 13:23 Föreläsningen ger dig möjlighet att fylla på med kunskap och inspiration om hur du bemöter barn och ungdomar med osynliga funktionsnedsättningar som exempelvis ADHD och Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska funktionsvariationer. Struktur, tydlighet och framförhållning passar alla barn och ungdomar, men barn och ungdomar med NPF behöver det mer.
 • Vi ses efter semestern
  13 jul 2024 11:38 RF-SISU Dalarna har semesterstängt från 8 juli, vi hälsar dig välkommen åter den 5 augusti. Vi hoppas du får en bra sommar med mycket rörelse och vila. Trevlig sommar!
 • Studiebesök i Malmö
  11 jul 2024 07:50 Första veckan i juli besökte RF-SISU Dalarnas ledningsgrupp Malmö Idrottsakademi, RF-SISU Skåne och Kampen sport- och kulturcenter. Lära av andra och byta erfarenheter stod på programmet, berättar distriktsidrottschef Peter Berglund.
 • Sak Yant Muay Thai - lägerdagar tillsammans med juniormästare
  5 jul 2024 11:46 Några av deltagarnas kommentarer efter lägret: "jag hade gärna stannat längre" - "dunder, jätteroligt" - "vi har lärt oss mycket nytt" - "träffat nya kompisar och gjort roliga aktiviteter".
 • Vi söker orienteringstränare inom Dala Sports Academy Elit
  4 jul 2024 15:34 Dala Sports Academy Elit söker dig som kan och vill vara med att utveckla svensk orientering och skidorientering till nästa nivå. Verkar detta vara en intressant utmaning för dig?
 • Stärkt anläggningsstöd under 2024
  1 jul 2024 09:20 Regeringen har under år 2024 stärkt Riksidrottsförbundets (RF) stöd till anläggningar och idrottsmiljöer. Det innebär att RF under året har större möjlighet att bevilja stöd till anläggningar.