Aktuellt

Annons

Agria banner 2022_2
häst

Vår länsveterinär informerar oss regelbundet om misstänkt smitta hos hästar runt om i länet. Här hittar du smittskyddsinformationen.

häst

Utvecklas som ryttare, tränare, ridlärare och förening. På nya Utbildningsportalen har vi samlat kunskap och utbildningar i hästväg!

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Verksamhetskalender

Nyheter från distriktet

Nyheter från SvRF

 • Fyra kuskar är VM-redo i Haras du Pin
  27 sep 2023 18:50 Nytt världsmästerskap i sportkörning väntar och efter fyrspann och ponny handlar det nu om par. – Vi har fyra tjejer som jobbar otroligt hårt och ger allt de kan, säger landslagsledare Annika Borg från klassiska franska hästorten i Normandie.
 • Missa inte chansen att söka återstartsstöd
  27 sep 2023 13:52 För de föreningar som vill boosta sin verksamhet efter pandemin finns fortfarande pengar att söka, framförallt vad gäller breddverksamhet. Ansök senast den 24 oktober.
 • Toppnamn till Sweden International Horse Show 2023
  27 sep 2023 12:31 De första hoppryttarna är klara för Sweden International Horse Show i Friends Arena 30 november – 3 december. Jessica Springsteen, Peder Fredricson och Malin Baryard Johnsson är några av ryttarna som kommer att stå på startlinjen i de internationella hoppklasserna.
 • Uttagna ekipagen till unghäst-VM i fälttävlan
  26 sep 2023 15:30 Nu är det klart vilka hästar och ryttare som åker till unghäst-VM i Le Lion d’Angers, Frankrike, 18-22 oktober.
 • Ny forskning om sporthästars klimatavtryck
  26 sep 2023 13:44 Det europeiska förbundet EEF presenterar nu resultatet av ett forskningsprojekt om sporthästars klimatavtryck, där Svenska Ridsportförbundet varit delaktiga. Forskarna har också tagit fram ’Hoofprint’ - en modell för att beräkna hästars koldioxidutsläpp.
 • Fyra blågula hästar i final vid unghäst-VM i hoppning
  24 sep 2023 20:44 Fyra av de runt 40 unga hästar som representerade Sverige vid unghäst-VM i hoppning gick till söndagens final. Bäst lyckades 7-åringen Orca Sit Z med Jonna Ekberg i sadeln.

RF -SISU Dalarna