Aktuellt

Annons

Agria banner 2022_2
häst

Vår länsveterinär informerar oss regelbundet om misstänkt smitta hos hästar runt om i länet. Här hittar du smittskyddsinformationen.

häst

Utvecklas som ryttare, tränare, ridlärare och förening. På nya Utbildningsportalen har vi samlat kunskap och utbildningar i hästväg!

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Verksamhetskalender

Nyheter från distriktet

 • Vårens serier är igång!
  Dressyromgångar för både ponny och häst hos Leksands Ridklubb
 • Kurs för Ansvariga i US den 18 maj i Falun
  Årsmötena är avklarade och många klubbar har välkomnat nya ledamöter i ungdomssektionen. DUS i Dalarna bjuder in till en dag fylld med kunskap och erfarenhetsutbyte för våra unga föreningsledare!
 • Dalarna söker ny distriktskonsulent
  Intresserad av att arbeta med ridsportens utveckling i Dalarna? Då kan rollen som konsulent hos Dalarnas Ridsportförbund vara något för dig!
 • Hästvälfärd med Peter Kallings 13/5
  "Vad gör Svenska Ridsportförbundet egentligen?!"
 • Bildkavalkad från Ridsportfesten den 23 mars!
  Årets årsmöte bjöd på lite extra fest med middag och underhållning på Korstäppans Herrgård i Leksand.
 • Dags för Ridskolemästerskapet Dalarna 2024
  Ridskolemästerskapet genomförs även i år enligt det nya upplägg som blev så väl mottaget förra året. Hästkunskapsprovet som gruppskrivning hemma i den egna klubben den 1 maj och ridmomenten på Gagnefs Ridklubb den 9 maj.
 • Helma från Åsebo RS blev Årets ridskolehäst i Dalarna 2023!
  Som representant för länets alla fina ridskolehästar får Helma från Åsebo Ridsällskap denna gång ta emot vandringspriset, tillsammans med en ansenlig mängd morötter säklart! Nio av våra ridskoledrivande föreningar hade denna gång nominerat kandidater. Här hittar du dem alla igen, efter Helma utan inbördes ordning.

Nyheter från SvRF

RF -SISU Dalarna