Aktuellt

häst

Här hittar du kontaktuppgifter till SvRFs medlemsombudsman och Riksidrottsförbundets Visselblåsartjänst.

häst

Här hittar du aktuella resultat, regler och information om våra allsvenskor.

häst

För att få tävla måste man ha ett grönt kort.
Här hittar du aktuella kurser i Uppland.

Verksamhetskalender

Nyheter från distriktet

Nyheter SvRF

 • Alicia Svensson första vinnaren på Arena Youth Tour
  21 sep 2023 10:45 Det första av höstens tre kval till ungdomstouren Arena Youth Tour är avgjort. Alicia Svensson tog hem segern hos Gävle Ryttarsällskap och leder kvaltabellen mot höstfinalen på Friends Arena.
 • Sprid snällhet på stallbacken!
  21 sep 2023 09:41 För att stärka en schysst gemenskap i stallet utmanar vi och Stiftelsen Friends alla ridsportföreningar i trygghetsutmaningen. Häng på och tävla samtidigt om biljetter till Sweden International Horse Show.
 • Nomineringar till unghäst-VM i fälttävlan: "Aldrig haft så många att välja på"
  21 sep 2023 07:00 Följande hästar är nominerade till Unghäst VM i Le Lion d’Angers, Frankrike, 18-22 oktober.
 • Dags för unghäst-VM i hoppning
  20 sep 2023 15:27 Runt 40 unga hästar har blågul flagg när unghäst-VM i hoppning avgörs i belgiska Lanaken denna vecka. De framtida stjärnorna, mellan 5 och 7 år gamla, består dels av SWB-registrerade hästar och dels av utlandsfödda hästar ridna av svenska ryttare.
 • Internationellt pris till King Edwards ägare
  20 sep 2023 14:09 Sedan 2019 har Georg Kähny och hans Dufour Stables AG varit ägare till King Edward, hästen som haft enorm framgång tillsammans med Henrik von Eckermann. Nu har internationella hoppryttarklubben, IJRC, prisat schweizaren för samarbetet.
 • Sundbyholm nästa för ATG Riders League
  20 sep 2023 14:08 Det börjar dra ihop sig till halvtid i ATG Riders League. Denna vecka är det dags för säsongens tredje omgång av den populära hoppserien som efter helgens tävlingar på Sundbyholm flyttar inomhus för ytterligare tre omgångar innan det är dags för den stora finalen i februari. Till Sundbyholm väntas bland annat Jenny Johansson som redan har två segrar så här långt.

RF -SISU Uppland

 • Plats för utveckling - Ett utbildningsnätverk för unga idrottare.
  20 sep 2023 14:31 Att utbyta erfarenheter med andra och att få kunskap om olika idrottsrelaterade ämnen är viktiga pusselbitar för många elitidrottare och deras ledare. Med nätverket Plats för utveckling vill RF-SISU Uppland hitta möjligheter till erfarenhetsutbyte och utbildning för ungdomar som satsar på sin idrott.
 • Grundutbildning för tränare
  20 sep 2023 11:40 Nu kan du anmäla dig till någon av höstens Grundutbildning för tränare. Utbildningen vänder sig till alla tränare oavsett vilken idrott du är engagerad i, hur länge du har varit tränare eller om du tränar barn, ungdomar eller vuxna.  
 • Sök idrottsstipendium ur Tore A Jonassons stiftelse
  20 sep 2023 10:47 Tore A Jonassons stiftelse ska dela ut stipendier till idrottsföreningar som utvecklat sin verksamhet för att möjliggöra ungas delaktighet och engagemang i föreningen. Ansök senast 27 oktober 2023.
 • Ledare i fokus - ett seminarium som engagerade
  18 sep 2023 11:16 Islandshästar, alpinåkning, volleyboll, karate, squash. Deltagarna som samlades på förra veckans seminarium hade ett brett spektrum av intressen, där den gemensamma nämnaren var en nyfikenhet kring det ideella engagemanget.
 • Stort renoveringsbehov av idrottsanläggningar
  13 sep 2023 14:54 Både idrottsföreningar och kommuner upplever renoveringsbehovet av idrottsanläggningar som en stor utmaning inför framtiden. Genom att renovera och bygga om på rätt sätt får fler möjlighet att idrotta hela livet.
 • Stöd till klimatinvesteringar via Klimatklivet
  12 sep 2023 09:23 Mellan den 18 – 29 september 2023 kan i drottsföreningar ansöka om stöd till klimatåtgärder via Klimatklivet. Stödet gäller projekt som är kopplade till en fysisk investering som ger en klimatnytta, exempelvis investeringar som leder till minskad energianvändning.