Hästaktiviteter på SMveckan

V.26 är det SM-vecka i Västerås. 28 olika idrotter gör upp om SM-titlar. Ridsports grenarna Distans och Working Equitation genomförs under veckan. Men det blir mer ridsport än så!

Distansens lag-SM Länk till annan webbplats. är först ut av ridsportaktiviteterna. Starten går på onsdagen, 26 juni, 11.30 vid Mötesplatsens scen och virvlar sig sedan genom Västerås i 8 mil fördelat på tre delsträckor.

Samma dag genomförs ett panelsamtal Länk till annan webbplats. från scenen vid starten kl.12. om ridsportens bredd. Ridsport för alla.

Working Equitation Länk till annan webbplats. genomför SM hos Västerås Ryttarsällskap på Rocklunda under lördagen och söndagen,29-30juni.

På fredagen den 28 juni är det clinic med Kristin von Krusenstierna arrangerat av Västmanlands Ridsportförbund hos Hamre Ridklubb kl.14.00.
För anmäl gärna ditt deltagande för beräkning av sitt platser. Clinicen kostar 100kr och betals på plats via swish i entrén.

Onsdag till söndag kl.12-16 är det käpphästaktiviteter Länk till annan webbplats. i prova-på området vid Lögarängen. Arrangerat av ungdomar från ridsportsföreningar i Västmanland.

Läs mer om hela SM-veckan här! Länk till annan webbplats.


Publicerad: