Aktuellt

häst

Hästar gillar rörelse, en trygg flock och kloka rutiner. Som ryttare rustar du dig bäst med massor av hästkunskap.

häst

Utvecklas som ryttare, tränare, ridlärare och förening. På nya Utbildningsportalen har vi samlat kunskap och utbildningar i hästväg!

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Verksamhetskalender

Samarbetspartner

Annons

Nyheter från föreningar

Nyheter SvRF

RF -SISU Västmanland

 • Han är månadens lärgruppsledare
  1 jun 2023 16:47 Den tredje personen att koras som ”Månadens lärgruppsledare” är officiell. Månadens lärgruppsledare är något som vi på RF-SISU Västmanland tagit fram för att uppmärksamma våra lärgruppsledare runt om i Västmanland som gör ett fantastiskt arbete. Priset för april månad har vi valt att tilldela till Oscar Ågren från Mälardalens Dansklubb.
 • Solig invigning av Segelsällskapet Aros nya hälsoslinga
  31 maj 2023 16:14 Under ett soldränkt Rågsäcken invigde Segelsällskapet Aros (SS Aros) nyligen sin nya hälsoslinga som man tagit fram i samverkan med RF-SISU Västmanland och personliga tränaren Patrick Rapp. - Vi vill skapa förutsättningar för våra medlemmar att kunna träna lättillgängligt, säger Eva Stenström, ordförande i SS Aros.
 • Den årliga veckan som sätter Parasporten på kartan
  31 maj 2023 11:43 11-17 september är det äntligen dags för Parsportveckan, det bjuds på ett stort antal digitala föreläsningar och panelsamtal. Under helgen erbjuder flera parasportdistrikt även möjlighet att prova på olika Parasporter.
 • Nu är det dags att söka elstöd
  30 maj 2023 14:46 Mellan 30 maj och 25 september 2023 kan föreningar i el-område 3 och 4 söka elstöd. Stödet söks hos Skatteverket via e-tjänsten på ”mina sidor”.
 • Verksamhetsberättelse 2022
  30 maj 2023 08:42 Nu finns RF-SISU Västmanlands verksamhetsberättelse för 2022 att läsa och ladda ner.
 • Två Västeråsare tog emot hedersfullt pris på Riksidrottsmötet
  29 maj 2023 16:24 Under helgens Riksidrottsmöte (RIM) delades Riksidrottsförbundets förtjänsttecken ut till personer som genomfört ett framgångsrikt arbete inom idrottsrörelsen. Christina Liffner och Nils-Ove Andersson från Västerås var två av eldsjälarna som var mottagare av priset.