Testbild

Distriktet

Västmanland och Södermanlands Ridsportförbund har ett nära samarbete.
Tillsammans delar de kanslipersonal och genomför stora delar av sin utbildning och tävlingsverksamhet gemensamt. Därav har distrikten gått samman med en gemensam hemsida. Med båda distrikten är enskilda idella organisationer med varsin styrelse och egna sektioner/kommittéer.

Västmanlands Ridsportförbund (VRF) är en ideell organisation och ett av Svenska Ridsportförbunds 19 distrikt, vars medlemmar är föreningarna. Distriktet är ett medelstort distrikt inom ridsporten, med cirka 5250 medlemmaroch ett 20-tal föreningar. Geografiskt täcker Västmanlands Ridsportförbunds verksamhet över hela Västmanlands län och dess tio kommuner.

Distriktet är organiserat med styrelse och sektioner som alla är förtrodenvalda och väljs på årsmötet av föreninfarnas representanter.

Västmanlands Ridsportförbunds verksamhet utgörs av utbildning, ungdomsverksamhet, tävling, besöksverksamhet och att ge stöd och råd till föreningarna.

Södermanlands Ridsportförbund (SÖRF) är en ideell organisation och ett av Svenska Ridsportförbundets 19 distrikt, vars medlemmar är föreningarna. Distriktet är ett medelstort distrikt inom ridsporten, med cirka 4263 medlemmaroch ett 20-tal föreningar. Geografiskt täcker Södermanlands Ridsportförbunds verksamhet över hela Södermanlands län och dess nio kommuner.

Distriktet är organiserat med styrelse och kommittér som alla är förtroende valda och väljs på årsmötet av föreningarnas representanter.

Södermanlands Ridsportförbunds verksamhet utgörs av utbildning, ungdomsverksamhet, tävling, besöksverksamhet och att ge stöd och råd till föreningarna.

Agria Djurförsäkring Länk till annan webbplats.är samarbetspartners till Västmanland och Södermanlands Ridsportförbund.

Annons

Innehåll

Aktuellt