Vi i stallet 2024

Nu kan ni anmäla till Vi i stallet 2024!

Vi i stallet är en kunskapstävling som hålls varje år för ungdomar mellan 9-13 år. Varje lag består av 3-5 personer och anmäls av sin ridklubb, med en tillhörande lagledare. Under provtillfället skriver lagen ett teoretiskt och ett praktiskt prov som sedan rättas. Det vinnande laget får 2500kr till klubben, en rosett och en present.

För att kunna plugga behöver ni köpa boken Vi I Stallet, som finnas att köpa hos SISU idrottsböcker https://www.sisuforlag.se/produkt/vi-i-stallet-2/ Länk till annan webbplats.

Mer info om hur Vi i stallet går till hittar HÄR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Datum: 19 maj

Tid: Start kl 11.00

Plats: Hammarö Ryttarförening

Kostnad: 250kr per lag som faktureras föreningen.

Anmälan: Senast den 5 maj via länken https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1897407. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Anmälan är bindande och avanmälan efter sista anmälningsdag faktureras. Se även våra regler för anmälan och avanmälan. Pdf, 114.2 kB.

Genom att delta i Vi i stallet godtar du även att du kan bli fotograferad. Fotografier/video kommer ev. att användas i kommersiella syften och i sociala medier. Om nej vänligen kontakta DUS innan tävlingsdagen.

Frågor: Kontakta DUS via mejl dusvarmland@gmail.com

Publicerad: