Aktuellt

häst

Hästar gillar rörelse, en trygg flock och kloka rutiner. Som ryttare rustar du dig bäst med massor av hästkunskap.

häst

Utvecklas som ryttare, tränare, ridlärare och förening. På nya Utbildningsportalen har vi samlat kunskap och utbildningar i hästväg!

häst

Alla ska kunna känna sig trygga och trivas i stallet. Tillsammans jobbar vi för att ridsporten ska vara fri från mobbning och övergrepp.

Verksamhetskalender

Nyheter från distriktet

Nyheter SvRF

 • Trippel i andraplatser för Henrik von Eckermann i Rolex Top 10 Final
  9 dec 2023 05:30 Henrik von Eckermann kom till Genève för att försvara sin Top 10-titel från förra året men hemmaryttaren Steve Guerdat blev ett för tufft motstånd. Istället blev det en tredje andraplats för världsettan.
 • Dags för internationell ponnymätning
  8 dec 2023 10:35 9 och 11 januari är det dags för internationella ponnymätningar i Sverige. Anmälan är öppen 8–22 december.
 • Vi försäkrar dig!
  8 dec 2023 10:18 Visste du om att du som medlem i en av våra ridsportföreningar automatiskt är försäkrad hos Folksam? Alla som är medlem i en förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet omfattas nämligen av en olycksfallsförsäkring via Folksam. Det är både en medlemsförmån och en trygghet.
 • Kramfors Ridklubb är Årets kämpar: ”Här är det inget konstigt att vara annorlunda”
  7 dec 2023 20:17 Varje vecka kommer 55 elever med funktionsvariation till Kramfors Ridklubb för att rida och umgås med hästar. En vinnande verksamhet som belönades med Patrik Kittels pris Årets kämpar på Ryttargalan. –Hit är alla välkomna precis som de är. Här är det inget konstigt att vara annorlunda, säger ridläraren Sara Nilsson.
 • Dröm dig tillbaka till SIHS 2023 - och ladda om till nästa års hästfest
  7 dec 2023 14:22 Sweden International Horse Show 2023 bjöd på toppsport i hela fem grenar, toppat med showinslag i världsklass. Den totala publiksiffran landade på 77 957 med en toppnotering för lördagseftermiddagen, då 11 824 personer såg den populära matinéföreställningen. Planera in nästa års SIHS redan nu: den 28 november-1 december 2024 är det dags igen!
 • ATG Riders League är klart för nästa säsong
  7 dec 2023 14:00 Hoppningens nationella superserie ATG Riders League, med stora prispengar och fartfyllda hoppningar, fortsätter även nästa säsong. Nu är alla tävlingsplatser och datum för säsongen 2024/2025 spikade – inklusive en totalfinal under Gothenburg Horse Show i Scandinavium 2025. – Svenska Ridsportförbundet och ATG fortsätter att tillsammans stärka den nationella sporten ännu mer, säger hoppningens förbundskapten Henrik Ankarcrona.

RF -SISU Värmland

Medlemserbjudande

Annons