Allsvenskan 2023

Anmälan

Allsvenskor som avgörs under våren anmäls senast den 30 september 2022, de allsvenskor som avgörs under hösten anmäls senast den 31 mars 2023.

Efter den ordinarie anmälningstiden går det att anmäla lag, i mån av plats, genom att mejla till stockholm.tavling@ridsport.se, en efteranmälningsavgift om 600kr/lag tillkommer.

Arrangörer saknas för två omgångar i vårens Allsvenskor:

  • Ridsportallsvenskan div II - en arrangörer saknas för omgång 1
  • Ponnyallsvenskan hoppning div I - en arrangör saknas för omgång 3/final

    Meddela kansliet om din förening kan ställa upp och arrangera en omgång.

Plan över de olika divisionerna

HästTävlingDressyr HoppningFälttävlan
Div I2*VårVår - adm. SvRF
Div II2*HöstVår
Div III1*VårHöst
Div IV1*-----Höst
FT Allsv.


Vår och höst

Ponny Tävling Dressyr Hoppning Fälttävlan
Div I2*VårVår
Div II1*HöstHöst
Div III1*VårVår
FT Allsv.


Vår och höst

Avgifter (ändringar inför 2023)

Stockholms Läns Ridsportförbund fakturerar alla anmälnings- och lagavgifter i förskott. Vårterminens omgångar faktureras i december föregående år och höstterminens omgångar faktureras i maj/juni.

Kostnaden för varje deltagande lag 2023 är 1100 kr per division. Anmälningsavgiften är 650 kr/omgång för dressyr och fälttävlan (både ponny och häst) och 1000 kr/omgång för hoppning (både ponny och häst).

Arrangörer

I Stockholms län är det mycket populärt att rida i lag, för att så många som möjligt ska få vara med delas lagen in i grupper inom samma division. Under 2023 kommer det att behövas arrangörer till 40 olika tävlingstillfällen. I anmälningsformuläret frågar vi den anmälande föreningen vilken omgång föreningen kan arrangera.

Datumplan för omgångar i Allsvenskor under hösten 2023

För att underlätta för arrangörer att se när respektive omgångar i de olika Allsvenskorna bör ligga för ansökan i TDB. Kryssa i rutan för omgång i vid ansökan i TDB.

Länk till datumplan Pdf, 116 kB, öppnas i nytt fönster.

Stockholms Läns Ridsportförbund betalar ut omgångsavgifter och eventuella arrangörsbidrag efter att alla vårens respektive höstens omgångar är genomförda.

Information till lagledare

För att hitta information om de olika divisionerna, gruppindelning och omgångar, klicka på respektive division i menyn till vänster under fliken Allsvenskan 2023. Detta uppdateras och kommer att publiceras framledes.

Inför varje omgång ska lagledare i tid anmäla till arrangören enligt propositionen.

Vid avanmälan från Allsvenskans division så ska det skriftligen meddelas via mejl till kansliet via stockholm.tavling@ridsport.se och till arrangören.

Har ni frågor som rör Allsvenskorna är ni välkomna att mejla till stockholm.tavling@ridsport.se

Innehåll

Publicerad: