Den förutsägbara ledaren - föreläsning med Måns Lööf

FOTO: https://mansloof.nabodev.se/

Den 14 februari bjuder vi in till en föreläsning med Måns Lööf om att leda barn och unga med osynlig funktionsnedsättning (NPF).

Datum: 14 februari 2024

Tid: kl. 9-11 ca.

Plats: StRFs kansli, Kavallerivägen 24, i Sundbyberg.

Anmäl dig här senast den 31 januari! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Den förutsägbara ledaren - NPF kunskap för ledare inom idrotten

Föreläsningen ger dig möjlighet att fylla på med kunskap och inspiration om hur du bemöter barn och ungdomar med osynliga funktionsnedsättningar som exempelvis ADHD och Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska funktionsvariationer (NPF).

Den förutsägbara ledaren bygger på hur du ska lyckas i ditt ledarskap genom att använda verktyg som bygger på framförhållning, struktur och tydlighet vilket passar alla barn och ungdomar, men barn och ungdomar med NPF behöver det mer.

Under föreläsningen delar Måns med sig av sin mångåriga kunskap och möten med idrottsrörelsen genom tips och verktyg som stärker dig i rollen som vuxen i en verksamhet med barn och unga.

Måns Lööf är utbildad sjuksköterska, KBT-terapeut och idrottsledare. Måns Arbetar till vardags med barn och unga med särskilda behov inom barn- och ungdomspsykiatrin i Gävle. Inom sitt arbete har han arbetat fram ett behandlingsprogram för barn och ungdomar med ADHD, Skills, och belönats med priser för sitt arbete med appen HIPR.
I över 15 år har han utbildat och föreläst i hela Sveriges idrottsrörelse kring konsten att leda barn och ungdomar med NPF. Han är en eftertraktad resurs i hela landet. Idag är Måns en aktiv folkbildare. Han har bland annat medverkat i UR-produktionerna "Fatta familjen", "Superungar" och "Superföräldrar".

Måns viktiga budskap är - "Jag vill få bort tanken att det är svårt och komplicerat"


Vid frågor kontakta stockholm@ridsport.se

Varmt välkomna!

Publicerad: