Vi håller tummarna för Anna Thörn

FOTO: från RF SISU Stockholms hemsida

Anna Thörn från Lidingö Ryttarförening är en av tre finalister till utmärkelsen Årets Barn- och Ungdomsledare hos RF SISU Stockholm.

I Stockholm finns det cirka 2 600 föreningar i alla olika idrotter och knutna till dem massor med ideella ledare. Många ledare arbetar i det tysta och gör ett fantastiskt arbete med barn och ungdomar.

RF SISU Stockholm vill genom deras utmärkelser hedra och ge extra uppmärksamhet till en ledare och en förening som genom sitt arbete skapat en trygg, lustfylld och välkomnande miljö för barn och unga. I år har RF SISU Stockholm fått in ovanligt många nomineringar varför det varit extra utmanande att välja ut tre finalister i varje kategori.

Den 20 mars i samband med att RF SISU Stockholm håller sin distriktsstämma kommer vinnaren att utses. Vi i Stockholms Läns Ridsportförbund håller såklart tummarna lite extra för att Anna ska få ta emot utmärkelsen då hon representerar ridsporten.

Finalister Årets barn- och ungdomsledare hos RF SISU Stockholm i år är:

Anna Thörn, Lidingö Ryttarförening
Anna är ledaren som alltid finns där för föreningens ungdomar.
– Jag vill ge tillbaka det förtroende och den tillit jag själv fick som barn!

Patrik Jönsson, Sundbybergs Tyngdlyftning
Patriks drivkraft är att se när de unga utvecklas och upplever glädjen i tyngdlyftning.
– Kvitto på att jag lyckas är att de lyckas!

Viktor Karlberg, Stockholm Framefotboll IF
Viktor vill ge glädje barnen glädje. De har så många utmaningar. Att kunna ge dem en chans uppleva samma känsla som en som inte har funktionsnedsättningar ger mig så mycket tillbaka.
– Jag vill ge alla aktiva möjlighet att hitta rörelseglädje som de kan ta med sig även utanför idrotten!

 


Publicerad: