Fortbildning

FOTO: Anna Zetterlund

Smålands Ridsportförbund bjuder in till godkänd repetitionskurs för licensierade B- och C-tränare och diplomerade ridlärare level I-III

Målgrupp: Licensierade B- och C-tränare och diplomerade ridlärare level I-III samt diplomerade unghästutbildare och diplomerade beridare. Om du inte har förnyat din tränarlicens för 2024, gör det innan du anmäler dig. För licensierade tränare och diplomerade ridlärare är det obligatoriskt att gå fortbildning varje år.

När: 10 oktober 2024.
Tid: 09:30 – ca.17:00
Var: Quality Hotel Royal Corner, Liedbergsgatan 11, 352 32 Växjö

Kursledare: Sofie Viksten Engfors, Sofie har doktorerat i etologi och djurvälfärd vid SLU och forskat på hur man kan förbättra hästvälfärd genom bedömning och återkoppling till bl a hästägare. Sofie har också en bakgrund från arbete med djurskydd och arbetar sedan ett par år tillbaka som entreprenör inom hästvälfärd.

Innehåll: Du kommer att lära dig om effektiva kommunikationsstrategier för att förmedla hästvälfärd till dina elever och ryttare. Som förebild har du en viktig roll att spela när det gäller att främja hästvälfärd och sprida kunskapen vidare.

Program: Se inbjudan Pdf, 196.7 kB, öppnas i nytt fönster..
Avgift: 1500 kr/pp inkl. kurs, fika och lunch. Ange ev. allergi eller specialkost vid anmälan.
Anmälan: Anmäl dig här Länk till annan webbplats., senast den 29 september. OBS! Anmälan är bindande.

För ytterligare information kontakta, Smålands Ridsportförbunds kansli 070-354 54 92, helena.hansen@ridsport.se

Varmt välkomna!

Publicerad: