Digital basutbildning

FOTO: Mikael Sjöberg

Smålands Ridsportförbund bjuder in till en utbildning som ger alla ledare en god grund, möjlighet till utveckling och en trygghet i sitt uppdrag inom ridsporten.

Ledarna inom ridsporten är förebilder för övriga medlemmar och har en särskilt viktig roll i organisationen.

Målgrupp: Basutbildning vänder sig till nuvarande och blivande ledare inom ridsporten, till exempel tränare, ridlärare, lagledare, funktionärer och förtroendevalda. Rekommenderad ålder minimum 18 år. Utbildningen är öppen för medlemmar i småländska föreningar. Deltagare från andra distrikt i mån av plats, kontakta oss för mer info.

Upplägg: Utbildningen omfattar 3 digitala utbildningstillfällen a 2 timmar. Deltagande på samtliga träffar krävs för att fullfölja utbildningen. 

Datum: 3 oktober, 10 oktober och 17 oktober, kl. 18:00-20:30.
Plats: Digitalt via plattformen Teams Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., länk skickas till de anmälda. 
Du kan ansluta via din webbläsare på datorn eller Teams programvara på datorn om du har Office 365. Deltagande via smartphone rekommenderas ej.
Kursledare: Elin Gunnarsson.
Kostnad: 600 kr exkl. material, faktureras, ange fakturainformation vid anmälan. Anmälan är bindande.
Anmälan: Läs mer och anmäl här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast 22 september.

Material: Webbplatsen Basutbildning för ridsportens ledare Länk till annan webbplats. utgör kursmaterialet. Där finns fakta, inspirationsfilmer och fördjupningslänkar samt frågor att besvara. I bekräftelse på din anmälan får du information om hur du köper materialet (kostnad 185 kr som betalas vid köp), som är en länk till denna webbplats. Vänta inte med köpet utan logga in så snart länken kommer och börja gå igenom uppgifterna på webbplatsen. Den som inte gjort klart sina uppgifter på webbplatsen kan inte delta på de digitala träffarna. Du kommer även få en PDF där du noterar dina reflektioner och några situationer som kommer att diskuteras vid träffen.

Vid frågor: Vid frågor om Basutbildningen kontakta Elin Gunnarsson, 073-563 62 40, egutbildning@gmail.com.
Vid frågor kring anmälan eller fakturering kontakta Helena Hansen 070-354 54 92, helena.hansen@ridsport.se

Varmt välkomna!

Publicerad: