Småland Ridskole Equitation by Jönköping Horse Show

FOTO: Jönköping Horse Show

Smålands Ridsportförbund i samarbete med Jönköping Horse Show presenterar Småland Ridskole Equitation. Specialhoppning med inverkan, för småländska ridskoleryttare.

Allmänna bestämmelser

Tävlingen är öppen för lektionsryttare som rider regelbundet i ridskoleverksamhet på någon av Smålands Ridsportförbunds ridskolor. Med lektionsryttare menas ryttare som tävlar på lektionshäst och som rider regelbundet minst en gång i veckan i ridskoleverksamhet. Med lektionshäst menas en häst som under de två senaste månaderna regelbundet använts i lektionsverksamhet vid ridskola enligt TR I mom. III.

Ekipage kvalar via Smålands Ridsportförbunds ridskole-DM i hoppning till finalen som rids under Jönköping Horse Show Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Elmia vecka 44.

Bedömningsprotokoll Länk till annan webbplats.samt exempelbana Pdf, 275.7 kB, öppnas i nytt fönster.från arrangören används vid såväl ridskole-DM som på Jönköping Horse Show.

På Jönköping Horse Show

Placerade 1-4 i respektive kategori (B, C, D och storhäst, totalt 16 ekipage) på Smålands Ridsportförbunds ridskole-DM i hoppning 2024 kvalificerar sig till Smålands Ridskole Equitation presented by Jönköping Horse Show på Jönköping Horse Show 2024.

Tisdag 29 oktober | Småland Ridskole Equitation by Jönköping Horse Show
B, C, och D-ponny LE (40-70 cm), bed Specialhoppning med inverkan
Storhäst 80 cm, bed Specialhoppning med inverkan

Regelverk och information

Mer information om upplägg finns i regelverket Pdf, 236.7 kB, öppnas i nytt fönster..
Vid frågor kontakta anna.zetterlund@ridsport.se.

Uttagningstävling på ridskolan

Vi ser gärna att ridskolan har en egen uttagningstävling inför ridskole-DM. Vid uttagningstävling används exempelbanan Pdf, 275.7 kB, öppnas i nytt fönster. med bedömning Specialhoppning med inverkan. Om sådan tävling anordnas finns det möjlighet att beställa rosetter från Jönköping Horse Show att dela ut i samband med tävlingen. Kontakta kontor@jonkopinghorseshow.com för beställning. Dela och tagga gärna @smalandsridsportforbund och @jonkopinghorseshow i samband med er uttagningstävling

Publicerad: