Fair Play

FOTO: Orvar Johansson

Smålands Ridsportförbund har tagit fram diplom och affischer för våra föreningar att använda i samband tävlingar och arrangemang. Fair Play-diplomen ska tilldelas den som genom sitt agerande är ett gott föredöme för svensk ridsport med hästen och människan i fokus.

Diplom kan delas ut i följande kategorier:

Fair Play-diplomen ska tilldelas den som genom sitt agerande är ett gott föredöme för svensk ridsport med hästen och människan i fokus. Utgångspunkten är ridsportens ledstjärnor Länk till annan webbplats. och ridsportens Code of Conduct. Länk till annan webbplats.

Delas ut av föreningar
Diplomen går att ladda ner och printa via länkarna ovan. De delas sedan ut av arrangerade förening till den/de personer man anser varit det bästa föredömet inom respektive kategori under aktuellt tävling/arrangemang.

Affischer
Vi har tagit fram affischer med fokus på barn- och ungdomsidrott som föreningarna kan printa ut och sätta upp på anläggningen.

Tagga och dela
Dela gärna bilder i sociala medier när vi delar ut/får diplomen eller använder affischerna, tagga Smålands Ridsportförbund Länk till annan webbplats. på Facebook eller Instagram @smalandsridsporforbund. Länk till annan webbplats.

Tillsammans bidrar vi till en trygg och utvecklande miljö för både människor hästar!

Publicerad: