Amanda tog SM-brons

FOTO: Privat

Amanda Eliasson från Vetlandaortens Ryttarförening tog brons i kategori C när inomhus-SM i hoppning avgjordes i Borås under vecka 44.

Amanda och hennes ponny High Hill Machine var felfria i den avslutande finalomgången och fick rida omhoppning om bronset. Där var de snabbast i mål och fick kliva upp på prispallen tillsammans med silver- och guldmedaljörerna.

I SM kategori B inledde Isabella Aaby-Ericsson från Växjöortens Fältrittklubb med att vinna det inledande inverkansmästerskapet. Hon och ponnyn Raiken slutade sedan femma totalt i kategori B. Isabella var även femma i Children-SM med Oldoaks Sandie.

I samband med inomhus-SM för ponny och Children avgjordes också Svenska Ridsportförbundets ungponnyfinaler i hoppning där Fanny Hansson och Noa All Star från Ridklubben Udden var tvåa i femårsklassen i kategori C. I kategori D blev det en tredjeplats för Tingsryds Rid- och Körklubbs Hanna Söderqvist och Crazy.

Bland de 6-åriga ponnyerna tog Lovis Lundblad från Växjöortens Fältrittklubb en delad tredjeplats med Lidens April Rose.

I 7-årsklassen var William Nybeck och Zelphina från Växjöortens Fältrittklubb trea i kategori B. I kategori C blev det en andraplats för Vetlandas Mathilda Norén och Million Dollar Baby.

Stort grattis!

Publicerad: