Rosettklass

Foto: Caroline Cronsell

Detta är en klass för att utveckla och stimulera fler att rida dressyr, göra dressyren roligare och ge möjligheten att premiera och stoltsera med sina egna prestationsförbättringar ute på banorna.

Priser

Ekipage får rosettvalör efter sin procentsats. Prisutdelning sker enligt arrangörens riktlinjer i propositionen. Guldrosett kräver minst 69% , Silverrosett kräver minst 67%, Bronsrosett kräver minst 65%

Skånes Ridsportförbund erbjuder alla intresserade arrangörer att få en uppsättning rosetter till en klass på sin tävling. Detta erbjudande gäller så långt vårt rosettlager räcker.

Propositionen

Rosettklasserna rids tävlingar under 2023.

Rosettklasser kan gå i vilket program som helst men påannonseras som en bedömning för en specifik klass av arrangören i Propositionen. Bestämmelser enligt TR.

I propositionen på valt program lägger man in namn: Rosettklass och att man tillämpar rosettbedömning enligt riktlinjer från Skånes Ridsportförbunds Dressyrkommitté. Lägg gärna med länk till denna hemsida.

Det är en bedömning likt Clear Round Mom 201, 2.8 och priserna består av rosetter i valörer utifrån procentsatserna nämnda ovan.

Rosetterna hämtas upp av arrangören efter överenskommelse via mail, skane@ridsport.se Kontakt måste ske i god tid före tävling, och överblivna rosetter återlämnas skyndsamt till kansliet. Förtydligande, det är arrangörens ansvar att rosetterna kommer till tävlingsplatsen i tid, och att överblivna rosetter återlämnas veckan efter genomför tävling!

Publicerad: