FULK nu i vår

Förberedande ungdomsledarkurs - En ledarskapskurs för våra unga.

Denna kurs syftar till att ge unga människor en inblick i ledarrollen inom ridsporten samt hur man kan fungera som en bra förebild och kamrat i stallet. Vid slutet av kursen förväntas deltagarna ha följande kunskaper och insikter:

  • Inblick i ledarskap och förebildsroll: Deltagarna kommer att få en förståelse för vad det innebär att vara en ledare och förebild inom ridsporten. De kommer att lära sig om olika ledarskapsstilar och egenskaper som är viktiga för att vara en framgångsrik ledare.
  • Svenska Ridsportförbundets värdegrund och ledstjärnor: Kursen kommer att ge deltagarna insikt i Svenska Ridsportförbundets värdegrund och de principer som ligger till grund för ridsporten i Sverige. Detta inkluderar etiska aspekter och hur man kan tillämpa dessa i praktiken.
  • Skapa en trygg och trevlig social miljö: Deltagarna kommer att lära sig betydelsen av att bidra till en trygg och positiv social miljö i stallet. Detta innefattar att främja samarbete, respekt och god kommunikation bland stallkamraterna.
  • Individens påverkan i en förening: Kursen kommer att ge deltagarna kunskap om hur de som enskilda medlemmar kan påverka och bidra till sin ridsportförening. Det kan handla om att delta i beslutsfattande processer, organisera evenemang eller engagera sig i föreningsaktiviteter.

Kursdetaljer

Kursort: Malmö Ridklubb och övernattning på Malmö Arena Hotell
Datum: 25-26 maj 2024
Målgrupp: Barn och ungdomar i åldern 11-14 år
Kursledare: DUS – Distriktets Ungdomssektion
Kursavgift: 1200 SEK (inkluderar kost, logi i flerbäddsrum, material och kursledararvode)
Anmälningslänk - Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Anmäl senast den 9 maj
Minst 10 deltagare krävs för att kursen ska äga rum.
Anmälan är bindande - Se våra anmälningsregler Pdf, 161.1 kB..

En personlig kallelse kommer att skickas ut till alla deltagare ungefär en vecka före kursstart.

Välkomna att anmäla er till kursen!

Publicerad: