Tävlingsledare - Hoppning

FOTO: Caroline Cronsell

För dig som vill verka som tävlingsledare eller funktionär på din klubb.

Denna kurs kommer att ge dig värdefulla insikter och kunskaper om att organisera och genomföra framgångsrika tävlingar inom ridsporten.

När och var

Flyinge Kungsgård, Aulan.
Måndag den 6 november och Tisdag den 14 november.
Båda dagarna kommer kursen att pågå från klockan 18:00 till 20:30.


Program

  • Presentation av Svenska Ridsportförbundet och Skånes Ridsportförbund, inklusive deras uppdrag och tävlingsorganisation.
  • Genomgång av materialet "Att arrangera tävling" och de delar av TR (Tävlingsreglemente) som är relevanta för arrangemang.
  • En översikt av TDB (Tävlingsdatabasen), hur man ansöker om tävlingar och skapar tävlingspropositioner med mera – grundläggande för att framgångsrikt genomföra en tävling från början till slut.
  • Kursen kommer även att ta upp aspekter som rör säkerhet, lämplig logistik och vanliga utmaningar som kan uppstå under tävlingar.


Kursledare

Våra kunniga kursledare inkluderar Bengt Sånesson, en erfaren A-domare och överdomare inom hoppning, samt domarutbildare på central nivå och som även aktivt deltar inom centrala tävlingssektionen och Skånedistriktet. Agneta Svensson, ninja i TDB .

Anmälan

Kursavgiften är 1100 kronor per person, och fika kommer att ingå. Anmälan kan göras via följande länk: Anmälningslänk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast den 1 november.

Kursen kräver minst 15 deltagare för att kunna genomföras.
Observera våra anmälningsregler Pdf, 161.1 kB, öppnas i nytt fönster.

Om du har några frågor om kursen, är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 046-52 910 eller via e-post på skane@ridsport.se.

Varmt välkomna!

Publicerad: