SKÅNEHÄSTEN 2024

Ingrid Holmberg tilldelas SKÅNEHÄSTEN 2024

FOTO: Veronica Åkerström

Ingrid Holmberg hedras för sina insater för Skånsk ridsport.

Ingrid Holmberg har under en lång rad av år visat ett oöverträffat engagemang och dedikation för ridsporten i Skåne. Hennes bidrag till Malmö Ridklubb och tävlingsverksamheten i Skåne är enastående och förtjänar ett stort erkännande.

Med en imponerande erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1963 har Ingrid varit en konstant närvaro och en pålitlig stöttepelare för både Malmö Ridklubb och skånsk ridsport i stort. Hennes roll sträcker sig långt bortom att bara vara en aktiv ryttare; hon har agerat som tävlingsledare, suttit i styrelsen och med varit ordförande för Malmö Ridklubb under olika perioder. Detta djupgående engagemang och hennes mångsidiga bidrag har varit en grundpelare för klubben och dess verksamhet.

För hennes enastående och långvariga bidrag till ridsporten i Skåne, är det med stor glädje och tacksamhet som vi tilldelar Ingrid Holmberg SKÅNEHÄSTEN 2024.

Ingrid har visat enastående ledarskap och organisatoriska färdigheter genom att vara den drivande kraften bakom flera viktiga tävlingar och evenemang, inklusive att säkra att Paradressyr SM kom till Malmö under 2022. Genom hennes insatser har ridsportsevenemang blivit framgångsrika och inkluderande för alla.

Ingrid är känd för sitt positiva och hjälpsamma sätt, vilket har gjort henne till en omtyckt och respekterad figur inom ridsporten. Hon är en person som alltid är beredd att ställa upp och bidra, oavsett uppgift eller situation.

Genom hennes arbete har Ingrid inte bara förbättrat kvaliteten på tävlingar och ridsportsevenemang i Skåne, utan också stärkt sammanhållningen och gemenskapen. Hennes insatser har inte gått obemärkt förbi, och många vittnar om hennes positiva inverkan och förmåga att göra det omöjliga möjligt.

För hennes enastående och långvariga bidrag till ridsporten i Skåne, är det med stor glädje och tacksamhet som vi tilldelar Ingrid Holmberg SKÅNEHÄSTEN 2024.

Hon är en sann inspirationskälla och en förebild för alla som strävar efter att göra skillnad inom ridsporten och samhället i stort.

Här finner du mer information om SKÅNEHÄSTEN

Publicerad: